anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi in cat timp v-ati terminat licenta? O sustin vara aceasta si am stres pe tema asta. Am impresia ca nu o termin la timp plus ca mai e si de invatat pentru proba scrisa. (termin psihologia daca are vreo relevanta)

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu am facut-o cam in 5 luni. Dar la noi erau niste termene destul de precise, lucrarea trebuia predata pana la sfarsitul lui februarie, asa ca eu o terminasem deja la vremea asta si ma concentram pe invatat.

| MihaelaDart a răspuns:

Am lucrat 5 luni la ea si inainte de examenul de licenta ni se schimbase programa de invatat cu 2 saptamani, deci a trebuit sa invat altceva confused. A fost full stress, nervi, caci aia mai instariti au avut pile si au luat note mari, pe cand aia care nu au avut nu ni s-a acordat notele de merit, ci cum au avut chef. Fie, au trecut 14 ani de la licenta. Eu am terminat arte decorative si pedagogie.
Daca cartea de licenta o ai deja terminata, restul de invatat ai timp sa le inveti pana la examen. Nu te stresa, incearca sa respiri usurata, ca vei trece peste hop. Daca nu poti invata azi, invata maine, fa rezumate sa le retii mai bine.
Succes!

| sierra1 a răspuns:

Trage tare să o iei cu succes. Cel puțin o lună ia pentru o lucrare bună. Timp este. Succes.

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Eu am avut de facut 2 licente. Pe prima am facut in 21 de ore, iar pe a doua intr-o luna. Important este sa ai o blibliografie consistenta si destule note de subsol. Cunosc pe cineva care a terminat licenta la psihologie in 3 zile si a luat o nota mare.

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Ai incredere in tine si vei lua licenta. Incearca sa sintetizezi ca mai apoi sa aprofundezi. Stiu ca pare foarte cliseistic, insa pot sa zic ca da rezultate. Fa-ti un plan si dupa aceea incepe sa dezvolti.

| Harley18 a răspuns:

Eu o sustin la anul, inca nu m-am gandit ce sa aleg.
O sa-o termini trebuie sa incepi colaborarea cu un profesor si sa te gandesti la o tema.
Mult succes!

| Mateiu a răspuns:

Ei bine, luand intrebarea ta de la coada, cred ca nu poti compara timpul necesar pregatirii examenului de licenta la o facultate de profil umanist cu timpul necesar intocmirii unui proiect de diploma la o facultate tehnica. Cu cateva decenii in urma, intreg semestrul 2 din ultimul an era destinat intocmirii acestui proiect si pregatirii in vederea sustinerii lui in fata comisiei. Emotii? Bineinteles ca erau, cat cuprinde; insa, lucrand sub ochiul vigilent al indrumatorului de proiect si alaturi de alti colegi, aceste emotii se disipau mai usor, mai ales cand, dupa cateva ore de lucru la sala, toata lumea, inclusiv indrumatorul, indiferent de gradul lui didactic universitar, mergeam la Brotacei sa luam masa si sa ne racorim c-o bere...