Bravo ca ne testezi pe noi pentru ceva ce tu sti deja, in loc sa intrebi un lucru pe care nu-l sti si ti-ar fi de folos!
WOW
... Raspuns: 120. Dar de ce nu l-ai facut in C++?
Care-i rostu' sa inveti pseudocod, nu te ajuta mai la nimic.
Pfff si pe site`ul asta dau de intrebari din astea cu algoritm, imi ajunge destul cat fac la scoala si nu pricep nimic ![]()
si app tu sigur nu sti raspundul desi ai scris ca il sti,,
@guitar si restul care nu stiu: Codul este scris in pseudocod, este un limbaj de programare inutil(parerea mea), si n-o sa il intalniti prea des, eventual la BAC, si cam atat.
Intr-adevar raspunsul e 120, dar inca n-a dat nimeni raspunsul complet. Totusi ce face programul?
Guitar, asa este, dar cum se numeste de fapt acea chestie de care zici tu?
ce stresant sunt nu?
hai ma nu a facut niciunul liceul pe aici(macar 9-10 clase deocamdata)?
Are vreo denumire?
si nu esti stresant...eu sunt stresanta ca am postat in topicul asta de o gramada de ori ![]()
cand e vorba de info sunt prima
Hai sa incerc sa explic
sa vad daca imi iese
. Cu un 'n' dat si un for de la i = 1, pana la n(inclusiv), valoarea lui 'p' creste de la 1 incepand, cu valoarea actuala a lui 'p' inmultita cu valoarea lui 'i', pana cand 'i' este egal(identic) cu 'n' [ i == n ]. Si la sfarsit afisezi rezultatul
. Nu mai stiu cum se numeste algoritmul, si imi e o leneeeee sa caut caietu' de pe-a 9a.![]()
BTW. sa nu uit, in caz ca apare cu anonim, eu sunt cel care a afisat primul raspunsul "120".
Angel 13 i`ul este un contor si iti arata cate nr.verifici...de exemplu in problema de la 1, n inseamna numerele de la 1 la n
Dragii mosului acesta este un program c++ ( sigur nu stiati
),
iar daca n=5 rezulta p =120...deci 5*4*3*2*1, adica n factorial, deci in acest caz 5 factorial...ADICA functia factoriala ![]()
![]()
Dragii mosului, aceasta este functia factoriala a unui numar...
n=5 rezulta p=5*4*3*2*1 =120
anonim_4396 întreabă: