| LisaJulie a întrebat:

Mai este buna ora de lucru manual în scoala primara? Am auzit ca vor sa o scoată și mi se pare păcat! Unii copii ajung in clasa a-V-a și nu știu sa își lege șireturile! Măcar de ar baga în loc mai mult sport sau ore de desen și muzica!

10 răspunsuri:
| Alexhan a răspuns:

A existat măcar așa ceva?

Bula
| Bula a răspuns:

Orele manuale sunt absolut necesare pentru dezvoltarea dexteritatii elevilor!

| LisaJulie explică (pentru Alexhan):

Da. Când eram mica era ora de lucru manual și la grădiniță și la primara! O puneau vineri

| Alexhan a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu am avut niciodată așa cevasad

| angel6lust a răspuns:

Eu consider că ar trebui elevii să învețe mai puțină teorie și mai multă practică în școală.

| MistarGoGu a răspuns:

Bună! Vor sa ii indobitoceasca pe mucosi doar cu laptop, tablete & AI! Curând pun pariu ca vor scoate si oara de scris din clasa 1. Ce atâtea bastonase si liniuțe! Direct pe tableta! Dacă da Vladimir o nucleara cei ce mai raman nici sa scrie nu o sa fie capabili!

| MistarGoGu a răspuns (pentru angel6lust):

Pai asta este si politica de stat! INDOBITOCIRE controlata! Un om cu abilități practice este greu de controlat si supus *( mai face o bomba, un Molotov... la nevoie )!
Nu vezi ca științele *( fizica & chimie ) intenționat sunt predate in mod neatractiv pentru elevi!
Combinand noțiuni de fizica si chimie un om poate sa descopere metode de a produce curent ieftin si sa rupă dependenta de companii de energie!

| Beatrice011 a răspuns:

Buna ziua TPU! sunt bucureșteancă si clasele 5-12 le-am făcut la Vianu. Diriga era profa de mate, si, vorbea cu dnele de lucru manual, muzica sa ne lase sa facem matematica.

| angel6lust a răspuns (pentru MistarGoGu):

Ne tot plângem că în țara asta sunt așa mulți analfabeți funcționali, dar nu vrem să reparăm niciodată acest lucru, pana mea. Și chiar de ar fi așa, măcar să știe omul să se descurce în viață, cum zicea și ea, sunt unii oameni care habar n-au cum să se lege la bocanci în pana mea. Măcar atât să știe.
Și ar trebuit să reintroducă gramatică la liceu și să se dea BAC-ul din exerciții de gramatică, nu din comentarii șabloniste, și ne mai mirăm apoi de ce nu știu românii să scrie.

| Cipi1212 a răspuns:

Școala în ziua de azi este bășcălie.