Pai stai relax, ca sigur exista o explicatie.
1. Ti-a fost spart contul.
2. Ai folosit continut plagiat/generat de AI si ai incalcat termenii site-ului, asa sau in alt mod (tu stii mai bine asta)
3. O fi vreo eroare ceva de la ei, relax. Asteapta un raspuns clar mai intii, nu te enerva inutil. Faci riduri.
Haha, așa e, fac riduri daca mă supăr pe ei. Mai nu am plagiat, am răspuns din cunoștințele mele, de spart contul...mă foarte îndoiesc, sunt ITst, am VPN si sever fizic acasă, plus firewall fizic Spidernet. Posibil sa fie o eroare de la ei. Poate au migrat datele de pe un server pe altul și s-au pierdut sau nu s-au updatat unele. Voi aștepta, că e cel mai bun lucru deocamdată. Merci Man. Toate bune
Desigur, fără rezultat. Eh, mai vad eu daca îmi scriu ăștia, că am deschis un ticket. Acum vom vedea ce și cum..merci man.
Scuze că te întreb, dar nu se poate salva pe PC? Ai cont la ei nu ai claud? Plătești un abonament?
Ce anume sa salvez pe PC Ray? Eu un sistem oarecum similar cu ce avem aici pe TPU. Lumea întreabă, primește răspunsuri (cei care răspund primesc calificative etc). Răspunsurile se salvează în serverele lor, întocmai cum aici pe TPU putem vedea o evidenta a activității noastre, precum și răspunsurile oferite. Ei, după 2 ani de activitate zdravănă la Brainly (și cu cont platit, da, am punctaj mare, însă îmi apare că am dat 0 răspunsuri și că am 0 activitate. e Misterioase sunt căile internetului. Toate bune Ray!
Nu aveau voie să facă așa ceva, vezi partea buna ai ajutat alte persoane și ai învățat și tu mai multe, o duminică excelenta
Mulțumesc frumos, in definitiv ai dreptate, contează ca am ajutat pe cineva, nu evidenta anulată de ei. O după-masă super.
Nu prea înțeleg. La ce anume te referi "de unde mă informez", că sa știu la ce răspund
Ah, la asta te referi. Păi am cunoștințe cum crezi că fac. Am avut norocul sa fiu bun la școală. Și mi-a plăcut să învăț.