| simo99 a întrebat:

Nu prea inteleg sfarsitul de la legendele olimpului volumul 1(zeii)-"Dionisos a savarsit o crima infioratoare, facand ca mama sa-si ucida feciorul chiar cu mama ei."help-fundita

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca a gresit si a vrut sa spuna cu "mana ei"! Pai cum nu intelegi ce spune?
"Dionysos savarsit o crima infioratoare, facand ca mama sa isi ucida feciorul cu mana ei"! Ce nu este de inteles aici? In contextul in care ai citit aceasta fraza este clar ce vrea sa transmita!
Desi si eu am citit "Legendele Olimpului" acum vreo 2-3 ani, nu imi mai amintesc partea asta asa bine thinking!
Poate e vorba de o razbunare, intotdeauna zeii se razbunau pe muritorii care nu le aduceau jertfe, sau ii denigrau! Daca ai citit tot capitolul ala e imposibil sa nu iti dai seama! Reciteste-l ca sa il intelegi mai bine, ca in rest nu mai stiu cum te-am putea ajuta!
De aici totul depinde de tine!

3 răspunsuri:
| Madalina123 a răspuns:

Probabil e greseala, in loc de " mana ei" au scrie "mama ei".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Facand ca mama sa isi ucida feciorul chiar cu mama ei"? Asa scrie acolo sau asa ai inteles tu? Nu-l cred asa de analfabet pe Alexandru Mitru! Mai reciteste pasajul ala, iar daca nu intelegi sari peste el ca nu e crima!

| simo99 explică:

Asa scrie ''mama ei'' si daca e ''mana ei'' ce insemna ca tot nu inteleg