Cu ce esti tu mai brez daca te comporti la fel de urat si uracios ca toti ceilalti?
Uite aici replica ta: ""Urasc oamenii, oamenii sunt rai, merita batuti pana la moarte"
Tu: "Nu putem sa fim buni unii cu altii?"
Tot tu: "Urasc oamenii, oamenii sunt rai, merita batuti pana la moarte"
Îți recomand să consulți un psihiatru.
Omul a ajuns să gândească așa că i-or făcut rău ăia și probabil vor ca `dușmanii` să primească același tratament, pana mea.
Din astia sunt peste tot sa stii. Dai de astfel de specimene si la locul de munca si te uiti la ei ca sunt trecuti lejer de prima tinerete, au familie, copii etc si tot asa au ramas, ca in scoala generala cu barfe si rautati. Am intalnit astfel de specimene si in medii sus puse, cu oameni cu multa carte si care macar din profesionalism ar trebui sa se abtina si totusi nu se pot abtine.
Și eu am avut 1-2 colegi ca ai tăi de-a lungul vieții. Odată, m-am luat la bătaie cu unul din ei care se lăuda că avea bani și se cunoștea cu un anumit om deosebit de important în momentul de față. Mai era o profă de franceză care era om rău neam prost și se descărca pe mine, și se știa cu maică-mea, pana mea.
Nu înțeleg nici eu de ce unii sunt așa, dar în cazul meu, omul cel bădăran se dădea șmecher că era cu portofelul gros, ca idee, asta în urmă cu mult timp, într-un oraș unde majoritatea purtau chiloți SH purtați cândva de naziști, pana mea (exagerare).