| Ion1989 a întrebat:

Nu prea stiu cum sa zic dar urasc oamenii, oamenii sunt rai, invidiosi, nu inteleg de unde atata rautate, invidie si ura se mananca unii pe altii, merita batuti pana la moarte, unii oameni sunt atat de nesimtiti ca imi vine sa ii omor deci nu ii suport, am facut in sat gradinita si 8 ani de scoala generala si am avut niste colegi foarte rai si prosti, numai rau faceau si culmea erau uniti unul cu altul erau aliati, niciodata nu se bateau nu se certau, nu radeau niciunul de altul, erau numai cu rele, invidie, barfa, radeau si isi bateau joc doar de 1 sau 2 care erau prostii scolii de care radeau toti de ei, de fiecare data cand se intalneau vorbeau doar in soapta, doar miscau din gura sa nu se auda nimic, ma enervau grozav, se mai intalneau si prin alte locuri, erau doar cu rele, erau uniti cu altul, moartea sa ii
ia, cine ia mai facut pe lumea asta, faceau misto, radeau, bateau doar pe prostii scolii, la liceu nu a fost asa putin mai bine dar si acolo erau tampiti, mie nu imi este dor de scoala, numai colegi rai, ma enerveaza cand ii vad ca se intalnesc si vorbesc doar in soapta, doar misca din gura si se mai incrunta si vorbesc foarte serios, nu se rad deloc, dar de cand s-a terminat scoala de vreo cativa ani, nu ii mai vad deloc sa vorbeasca, nici nu se mai intalnesc, nu ii vad nicaeri, probabil ei stiu ca daca ii vede lumea pe drum ca vorbesc ca se plimba ca nu stiu ce, sau stau intr-un loc, lumea se enerveaza si ii fugareste, astia ar trebui batuti si omorati, cine ia mai facut pe lumea asta, cand ii vedeam ca se intalnesc si vorbesc imi venea sa sar la bataie la ei si inainte aveau telefoane isi scriau mesaje, vorbeau cu telefonul la ureche, dar acum daca vad pe unul cu telefonul la ureche nici macar nu mai vorbeste, doar sta cu telefonul la ureche, numai rautate au in ei,
nimic nu au bun 0, numai rau, la fel mamele erau invidioase tot auzeam pe una "Vai, copilul meu invata bine, are numai note de 10 e premiant, al tau e un ratat in viata", macar s-au terminat toate prostiile astea, trecutul nu se mai intoarce, nici anii de scoala nu se mai intorc, de unde atata rautate, invidie, ura, dusmanie? Nu putem sa fim buni unii cu altii?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu ce esti tu mai brez daca te comporti la fel de urat si uracios ca toti ceilalti?
Uite aici replica ta: ""Urasc oamenii, oamenii sunt rai, merita batuti pana la moarte"

| johnnny123 a răspuns:

Tu: "Nu putem sa fim buni unii cu altii?"

Tot tu: "Urasc oamenii, oamenii sunt rai, merita batuti pana la moarte"

Îți recomand să consulți un psihiatru.

| angel6lust a răspuns (pentru johnnny123):

Omul a ajuns să gândească așa că i-or făcut rău ăia și probabil vor ca `dușmanii` să primească același tratament, pana mea.

| siriusblack98 a răspuns:

Din astia sunt peste tot sa stii. Dai de astfel de specimene si la locul de munca si te uiti la ei ca sunt trecuti lejer de prima tinerete, au familie, copii etc si tot asa au ramas, ca in scoala generala cu barfe si rautati. Am intalnit astfel de specimene si in medii sus puse, cu oameni cu multa carte si care macar din profesionalism ar trebui sa se abtina si totusi nu se pot abtine.

| GligoresiLaruca a răspuns:

Ii urasti pentru ca urasti rautatea pe care o simti in tine.

| angel6lust a răspuns:

Și eu am avut 1-2 colegi ca ai tăi de-a lungul vieții. Odată, m-am luat la bătaie cu unul din ei care se lăuda că avea bani și se cunoștea cu un anumit om deosebit de important în momentul de față. Mai era o profă de franceză care era om rău neam prost și se descărca pe mine, și se știa cu maică-mea, pana mea.

Nu înțeleg nici eu de ce unii sunt așa, dar în cazul meu, omul cel bădăran se dădea șmecher că era cu portofelul gros, ca idee, asta în urmă cu mult timp, într-un oraș unde majoritatea purtau chiloți SH purtați cândva de naziști, pana mea (exagerare).