| BlueeRoss3 a întrebat:

Pentru cei care dau concurs suplinire calificați sau necalificați pentru ARTE VIZUALE/EDUCATIE PLASTICĂ în gimnaziu, îmi puteți spune vă rog ce subiecte au picat, ce subiecte v-au picat la concurs ori pentru calificați ori necalificați? De preferat pentru calificați. Mulțumesc! M ar ajuta mult, mi se pare materia mega stufoasă și n am reușit să mă pregătesc din timp! Poate reușesc să mă axez pe ce pică în general la concurs! Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nu cred ca vei mai prinde ceva. Orele de educatie plastica ramase fara titulari au fost deja date, in completare, profesorilor de la alte discipline carora nu li se poate completa norma cu ore de specialitate. La mine la scoala aceste ore s-au dat profesoarelor de limba romana si franceza.

| BlueeRoss3 explică (pentru gabicoo):

Știu ca titularii le iau, însă sper să găsesc ceva acasă simt ca intru intr o depresie din care nu mai pot ieși, sunt calificată, rețin foarte greu materia, am terminat facultatea acum 2 ani și mă simt mega dezamagita ca nu am post titularizabil, dar măcar un an pe undeva sa găsesc. Acum doi ani am dat concurs, eram necalificată luasem media aproape 8, dar mă pregătisem măcar, știam ceva, găsisem 8 ore pe saptamana la două școli, refuzasem din cauză ca nu puteam să ajung la ele, nu aveam mașină. Sunt mega dezamăgită ca am făcut atâtea studii parcă degeaba căci orele le iau titularii în completare de normă… habar n aveam când m-am înscris la facultate de așa ceva. Visam la cai verzi pe pereți

| gabicoo a răspuns (pentru BlueeRoss3):

Anul acesta și următorii nu cred că mai găsești ceva. După ce se vor anula măsurile de austeritate din legea 141/2025 și se va reveni la norma de predare de 18 ore vei avea o șansă.
Pe titularizare.ro ai verificat ce posturi sunt in județul tău? Mai urmează niste etape pentru suplinire calificată la începutul săptămânii viitoare - pentru cei care au dat titularizarea, iar ce mai rămâne neluat se publică după ziua de joi. La testarea județeană te duci doar dacă sunt ore. Altfel te chinui degeaba.
În ce județ stai?

| BlueeRoss3 explică (pentru gabicoo):

Din Galați, mă interesează satele din apropiere, m-am uitat pe liste am găsit câteva sate, în oraș probabil o să se ocupe, problema e ca acum doi ani când am fost la concurs nu am mai găsit ce era deja publicat, probabil s au mai luat din ore, tabelul se actualizase fix când era repartizarea așa ca m-am chinuit sa învăț pentru niște ore, dar nu le am mai găsit. Dacă știam ca nu le mai găsesc nu ma mai prezentam la concurs bineînțeles. Păcat ca la școlile din apropiere unde stau nu găsesc ore, se ocupă tot. Asa sunt obligată să mă duc foarte departe și îmi vine mega greu. Dacă știam ca pățesc așa alegeam o altă facultate în alt domeniu iar pictura rămânea doar o pasiune happy

| Konstantinos99 a răspuns:

Gasesti pe internet modelele din anii anteriori si rezolvarea