| LisaJulie a întrebat:

Profesorii fac greva mâine sau nu? Se spune ca nici unele grădinițe nu s-ar deschide mâine! Sunt șanse sa se repete situația din 2023?

13 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nu va fi nici o grevă. Poate un boicot firav al zilei de mâine. Fără careu, festivități, doar cu diriginții in clasă.

| LisaJulie explică (pentru gabicoo):

In alte tari festivitatile oricum nu se prea tin, intra copiii in clasa si aia e

| UnchiulRamiz a răspuns:

In Hunedoara de marti, au spus pe postul HDTV. Unii incep de luni, nu stii ce sa mai crezi.

| angel6lust a răspuns:

La noi în oraș cică ar merge lumea la școală.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Pai unele unitati au decis sa nu inceapa programul maine ci marti. Iar altele incep de maine. Sincer toti profesorii o merita. Chiar ei au spus " nu va fi usor, va fi Nicusor"

| LisaJulie explică (pentru IL0VEDINER0):

Ministrul invatamantului este Daniel David!

| LisaJulie explică (pentru IL0VEDINER0):

Si el se ocupa de tot, deci practic el a decis!

| StoicAnalysis a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu stiu daca a inteles mesajul. Foarte multi oameni traiesc cu iluzia ca presedintele are putere in tara noastra. Dovada clara ca toata lumea s-a inghesuit la alegerile prezidentiale, iar la alegerile parlamentare, unde era punctul cel mai decisiv, s-a ales al nu stiu cata-lea an la rand, eternii trandafiri rosii, care ne-au fwtwt, ne fwt, si o sa ne **** mult si bine daca poporul roman nu se desteapta.

Lumea trebuie sa bage bine la cap cand vor fi iar alegeri. Ca alegerile parlamentare sunt pe locul 1 la prioritate cand vine vorba de soarta tarii noastre. Parlamentul face majoritatea ordinii si legilor in tara, nu presedintele. Presedintele e doar pe externe si doar verifica in mare situatia din tara.

| Ade4ever2389 a răspuns:

La mine in sat ne-au anuntat ca maine incepem, acum nu stiu daca facem ceva sau doar stam.

| qgenius153 a răspuns:

Nu va fi nicio greva, la mine se incepe de maine.

| anonima100947 a răspuns:

Se măreste vacanța? cool

| acelceva a răspuns:

Nu putem decat sa le dorim un weekeND placut

| Sebi2023 a răspuns:

Din câte știu la mine in oraș, elevii mâine merg la școală.Acum nu știu cum este situația în celelalte orașe.Dar nu mai înțeleg nimic din situația asta cu "greva". Unii spun pe net că mâine nu se face școală. Altii spun că se face. Ministrul a spus oricum ca părinții să își ducă mâine copiii la școală. Vedem ce o să se întâmple peste câteva zile.

Întrebări similare