Hai cu mine intr-o zi la serviciu, nu te pun sa faci nimic, numai sa te uiti, si la sfarsitul zilei sa-mi spui ce parere ai!
eu am invatat, la vremea mea... dar nu suficient...acum imi pare rau, dar timpul nu-l pot intoarce!
tu ai timp sa faci in asa fel incat, sa nu ai peste cativa ani aceleasi regrete ca mine!
ai parintii ca banuiesc ca te sustin financiar si moral, asa ca nu -ti ramane altceva decat sa studiezi!
ca sa nu fi "sluga "altora toata viata ta...mai bine esti "sluga cartilor"vreo 4 ani!
stiu ca poate acum sigur zici:"ete si p-asta vorbeste la fel ca mama!"si eu la fel as fi spus la varsta ta, dar din pacate pe vremea mea nu a fost cineva "neutru" sa ma sfatuiasca...si acum trag ponoasele!
Intrebare: Cam cat de groase vrei sa fie randurile prostilor?
. sper sa nu ai nici un loc rezervat.
BRO.prima parte pana la punct era pentru mine. A doua fraza era pentru tine.nu fi rau, impartim si noi laudele
Ca bine zici, eu am o gramada de teme, si nici nu m-am apucat
de trei saptamani zic : Hai ca fac azi, cateva, hai ca fac maine...
si nu am facut nimic
Am prieteni in mediul medical, sunt implicati in studii de cercetare a divrese medicamente si au intre 5-10 mii euro pe luna asa ca.
Scoate netul din priza si doar asa ca desert o ora pe zi tine legatura cu noi.
Bine zis nony.acum micadoctorita nu te supara, dar ce ai vrea sa fii? o maturatoare(scuze daca sunt prea dura)sau o directoare si sa stai pe scaun toata ziua?:d
Scz BRO si app e asa cum a spus nony, citez:"...prima parte pana la punct era pentru mine... a doua fraza era pentru tine(etc)". nu te-ai suparat re mine, nu-i asa?
Daca nu vrei si nu-ti place sa-nveti, NU invata! Fa ce-ti place tie cu adevarat si munceste din greu pentru ceva care te atrage. Nu te chinui cu lucruri care nu-ti plac, ca sa ajungi sa ai o meserie care-ti displace si sa ajungi la 40 de ani sa te uiti inapoi cu regret.
Mrjungle, nu te supara ca-ti zic, da' poti s-ajungi ceva in viata si fara mari studii. Daca-ti doresti sa ajungi artist sau organizator de evenimente sau tehnician, etc. e pierdere de timp sa stai si sa te chinui cu un morman de teme la materii care nu te vor ajuta niciodata. Decat sa desenezi planul unei case sau alte prostii, mai bine te-ai documenta, a-i merge prin zona si-ai invata ce-ti doresti sa faci de la cei mai experimentati. Foloseste-ti timpul doar pentru lucrurile esentiale. Oricine poate sa termina scoala si liceul cu un 8.
Daca nu inveti de placere, degeaba inveti sau daca inveti din obligatie... u trebuie sa te axezi pe ce te pricepi mai bine, ce iti place sa faci mai usor decat invatatul... u iti hotarasti viitorul.ai grija ce alegi, sa nu iti para rau
Tehnician de salubritate publica!
Si eu am aceeasi problema. Si am rezolvat-o. Incearca sa indepartezi tot ce te distrage de la invatat: Telefon, Muzica, televizor, Mess, toate tampeniile si incearca, acum cat e vacanta, zilnci sa stai 20-30 de minute concentrata pe ceea ce faci. Si in fiecare zi, adauga cate 5 minute. Ai sa vezi ca pe 15 sept ai sa fii in priza!
Succes!
Micadoctorita, te inteleg perfect, sunt cam in aceeiasi situatie.Mai ales acum, pe o vreme superba, numai de carti nu-mi arde.
Asa ca daca stau si ma tot gandesc daca sa ma apuc de lucru sau nu...in final, ma trezesc facand altceva, pierzand timpul.
Asa ca fara prea multe ezitari, merg direct la birou, deschid cartoiul de 680 de pagini cu comentarii pentru bac si da-i inainte!
Cand ma trezesc, dupa ce ma spal, primul lucru, un eseu la engleza
altfel stiu ca ma foiesc aiurea si n-o sa-l fac in ziua respectiva.
Vreau si note mari la bac si mai am si ceva examene suplimentare la engleza si germana la anul
asa ca n-am incotro.Si sa-l pic pe vreunul sau sa iau nota mic, nu concep. E ca o regula, nu-mi place, dar o respect.
Ma autopedepsesc:daca nu-mi fac "temele" o zi, n-am voie la ciocolata trei zile
ma ajuta
In aceeasi situatie sunt si eu...adica...d invatat nu prea imia arde.si sincer sa fiu...de cand cu pc...mai cu un joc.mai cu o fata pe mess...si s-au dus notele de 9-10...acum si la un 7 ma bucur! Rezolvarea cred ca e pe drum..."de anul asta ma reapuc de invatat"...(care an?![]()
![]()
)
anonim_4396 întreabă: