Din moment ce nu ai gresit cu nimic(nu conteaza daca esti minor sau au peste 18 ani) nu primesti amenda
Martor inseamna ca ai vazut ce s-a intamplat. este pedepsit doar cel care a gresit, adica cel care a furat! in general furtul se pedeseste cu inchisoare nu amenda. ar fi absurd sa fie pedesit/amendat cel care este victima (cel caruia i s-a furat) sau martorul. tu ca martor ai putea fi chemata la parchet sau in instanta sa dai o declaratie, adica sa povestesti ce ai vazut, ca x i-a furat in data cutare obiectul lui y ca sa poata stabilit instanta exact ce s-a intamplat si sa poata aplica pedeapsa corespunzatoare faptuitorului.
Ei bine azi ..am fost martora la un furt..adica prietenului meu i s-a furat ceva..asa..si mi-a dat si mie amenda. tot daca am fost doar martora. Oricum mersi
Cee? ce idiot (politistul care ti-a dat amenda) ce scrie pe procesul verbal? asa ceva nu exista sau nu imi spui tu exact ce si cum s-a intamplat...
Normal ca nu![]()
primesti daca esti compilce la furt sau daca sau poti primi amenda daca ai depus o marturie mincinoasa in favoarea hotului
Daca esti minor primesti
Din moment ce nu ai gresit cu nimic(nu conteaza daca esti minor sau au peste 18 ani) nu primesti amenda