anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa vedem cine stie laughing
De unde pleaca toate fusele orare si unde se intalnesc ele?

23 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Fusele orare pleaca de la Greenwich si se intalnesc la cei doi poli.
big grin

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Corect applause

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Fusele orare pleaca de la un pol si se intalnesc la celalat pol. Fusul orar cu ora 00:00 este traversat de meridianul Greenwich considerat si meridianul 0 dar fusul este de o parte si de alata a meridianului. Mai mult, fusul nu este ceva perfect delimitat, tarile aderand la un fus orar sau altul dupa cum au vrut ele si care a fost mai apropiat de capitala. Meridianele sunt perfect drepte. Exemplu:
http://ora-exacta.eu/......-harta.png

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fusurile orare asa se zice corest, nu fusele orare, sau fustele? laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Se zice corect, scuze am gresit, sarut mîinile dragă Costia.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Si ce ba..., nu tot acolo se intalnesc?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Un fus trece chiar si prin curtea mea, iese prin fundul gradinii la vecini dar nu stiu daca se intalneste cu cineva ca vecinii sunt mai mult plecati iar bunicul lor e mai mereu beat.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Asa e, imi cer scuze domnu Cristi. Mai ales ca sunteti de acolo de unde marii doctori conduc cu maiestrie si grija natiunea victorioasa.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Nu e nimic, stiu ca sunte ti m ai mare decat multi de aici, dar e frumos sa ne respectăm unii pe ceilalti, nu? de ce sa vorbim ca pe maidan, o seară bună dle Popescu.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Ti-ai pierdut simtul umorului azi, daca ai vreun necaz sincer nu ma bucur ca nu am nimic cu nimeni. Eu sunt pe moarte si copii de 11 ani mi-au spus aici -bai - si nu m-am suparat, nu merita.Sa traiesti!

| untu a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Cum adica sunteti pe moarte? Ce boala aveti?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru untu):

Stai linistit ca speriem lumea. Am vazut destui ipohondri pe aici care au un cos si se tem ca au cancer. Daca afla si de raritatea care o am eu nu vor mai vorbi cu mine sa nu se molipsasca.

Omule,va spun eu ca niciodata sa nu faceti asa ceva ca sa speriem lumea, nici macar in gluma! zici ca sinteti pe moarte, caci cuvintele dvs. sunt vii si se vor ideplini dorinta si destinul dvs! Vorbesc serios!

Am refuzat sa spun diagnosticul ca sa nu speriem lumea, acum pricepi? Si tie la ce iti foloseste sa stii? Am fentat odata " intalnirea cea mare " pentru ca am plecat in vest, am doctori f buni si restul ...cat o vrea Dzeu. Nu vreau sa ma plang pentru ca eu sunt impacat.

Daca aveti o boala grava,sa nu te sperii, trebuie sa fiti buni, optimisti, pozitivi ca dvs. veti fi vindecat si ca nu aveti nimic! Rugaciunea zilnica si gandirea pozitiva la amintiri si la lucruri frumoase si sa fiti veseli e ca nu ai avea nimic! Va sigur ca nu vi se va intampla nimic rau, bunul Dumnezeu este langa dvs. si va va ajuta! Anii trec si veti vedea si va veti uimi ca inca nu ati murit si veti vi complet vindecat! Va asigur ca am mai auzit un caz al unui tanar care a avut cancer si s-a vindecat cu ajutorul gandirii pozitive si al rugaciunilor! Multa sanatate si Doamna-Ajuta! Sunt mereu alaturi de dvs. si mereu la dispozitia dvs! O seara buna!

Sa traiesti! Mie mi se cam rupe de boala dar asta nu rezolva situatia integral. O mai pot lungi putin dar cand suna ala de sus adunarea nu ai ce face. Nu cred ca pot fi eu primul care sa sfidez statistica si stiinta medicala.

Daca fereasca Dumnezeu, aveti cancer, exista metoda foarte buna si eficienta decat chimioterapie si radioterapie, un suc facut din zeama de lamaie de la 2-3 lamai, o lingurita de bicarbonat si 1 litru de apa! Trebuie sa beti asta solutie de 1 litru pe zi

Mersi! Am baut de mi-a iesit pe ochi de toate si am bagat si otrava de 200 000 de E in mine. Nu toate cancerele se vindeca.

Nu trebuie sa va ganditi asa! Cu ajutorul lui Dumnezeu, totul este posibil, pentru El, nimic nu este imposibil!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si daca nu vreau?

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Problema ta.Rea ca toate fetele.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Asteptam alt raspuns care sa fie corect. Daca nu ti-ai dat seama, fusesem sarcastica.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu conteaza unde se intalnesc, important e sa fie punctuale sa nu astepte careva ca nu-i frumos.