| MadMoan a întrebat:

Ma numesc Eduard si as avea o intrebaretongue Am media cam 8.50 si diriga nu da nici o diploma absolut nimic la cei de sub 9.00 e corect cea ce face? Mi se pare o nesimtire. Nici intra 5-a nu am primit nimic ca am avut 8.57... Dati-m un raspuns cat mai repede!

6 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Daca sunteti o clasa de elevi foarte buni, a caror medii se situiaza pana in noua, atunci mi se pare normal.Asta ar insemna ca ultimul premiu sau mentiune sa fie de media 9 nu-i asa?
Nu cred ca ai ce face...
Nu ai decat sa inveti mai bine la anul, sa ai medie de premiu.Sau te transeri la o clasa de elevi mai,, slabi''', si asfel vei avea medie de premiu pentru ca vei mai bun ca toti.Dar nu te sfatuesc.
Pana la urma tu inveti pentru o amarata de diploma? Sau pentru tine?

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Depinde
daca iti foarte multi cu medii de 9+ la tine in clasa...

Răspuns utilizator avertizat
| Ioanaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu cred ca e corect, ar trebui sa va dea si celor sub 9 pentru ca totusi ati fost la scoala ati lucrat; cel putin ar trebui sa dea ceva gen: premiul 1 o diploma + 2 carti si o enciclopedie, premiul 2 o diploma+1 o carte si o enciclopedie, premiul 3 o diploma+o enciclopedie, dupa vreo 5 mentiuni si restul sa va dea doar diplome... parerea mea, dar te-ai gandit totusi ca poate elevii clasei tale nu au dat destui bani, iar diriga nu are de unde sa cumpere atatea? sau poate scoala nu are fonduri... nu stiu ce sa zic Funda?

| CristiPalidu a răspuns:

Ce fraier laughing
Te crezi prea destept si vrei o mentiune? Eu trec in clasa a 9-a, am avut media 8.59 5-8, iar la E.N. 9.47.
Vreau sa ma injure lumea big grin

| allexandra717 a răspuns:

Macar o multumire dar trebuia...