| aparamente a întrebat:

Salut. Sunt student la Facultatea de Management și doresc să urmez masterul Bănci și Piețe de Capital la UBB FSEGA. Vreau să știu dacă specializarea mea îmi permite accesul la acest master și, după finalizare, dacă aș putea să mă angajez într-o bancă de investiții, si daca trebuie interviu sau examen de admitere pentru master. Multumesc!

1 răspuns:
| siriusblack98 a răspuns:

1. Dupa ce ai luat licenta da, destul de sigur ai acces la acel master dar nu ar strica sa vorbesti si tu cu un profesor, nu sa intrebi pe TPU.
2. Tu e clar ca n-ai habar in ce tara traiesti. Sa zici mersi daca prinzi post de customer support intr-o banca de vreme ce vei avea fix ZERO experienta in munca. Nu conteaza ca pe hartie tu esti mare inginer, in practica nu stii nimic iar in momentul in care termini facultatea/masterul, te loveste cruda realitate a locurilor de munca din Romania.
3. De interviu pentru master nu stiu, n-am auzit de asa ceva dar admiterea la master o sa necesite examen, evident, mai ales ca nu ai terminat facultatea fix pe aceeasi chestie.