Bună!
NU ai precizat ce era mai important : dacă eşti în clasa a 8-a ( aşa cum presupun eu ) şi dacă ai dat/promovat probele de "vocaţional"/sportiv!
Dacă ai dat & promovat probele de "vocaţional"/sportiv, atunci, după afişarea rezultatelor la Evaluarea Naţională ( în perioada 1-3.07.2015 ) se va afişa la L.P.S. lista cu elevii ADMIŞI!
Cele "x" locuri se completează în ordinea descrescătoare a mediei MFA ( media finală de admitere )!
Vezi modul de calcul a mediei la pag. 26 din "Broşura admiterii 2015" de la linkul :
http://ismb.edu.ro/......mitere.pdf
În cazul în care vei fi admis/ă, atunci vei trece pe Fişa de înscriere codul aferent acelui liceu/specializări - PRIMUL cod îl pui pe acela, dar poţi trece şi codul altor licee/specializări.
Dacă NU vei fi admis/ă, atunci, în perioada 3-6.07.2015 va trebui să mergi să-ţi scoţi Anexa la Fişa de înscriere şi s-o duci la şcoala de provenienţă.
"Prima etapă de admitere în învăţământul liceal de stat pentru candidaţii din seria curentă, precum şi pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2015-2016 :
3 – 7 iulie 2015 = Completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a.
Completarea fişelor de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a proveniţi din alte judeţe, la centrul special desemnat din judeţul pentru care solicită înscrierea" - SURSA = Anexa nr. 1 la ordinul MEN nr. 4432/ 29.08. 2014 de la linkul :
http://www.isjbraila.ro/......u_2015.pdf
Toate cele bune.
La cel sportiv se da vreo proba? Daca nu înseamnă ca ii pui codul pe primul loc si dupa începi si înșiri acolo in caz ca nu intri la cel dorit sa nu stai pe bara un an ci sa poti intra la altul si sa ai șansa sa te transferi cât mai repede. Informează te despre liceu sau întreaba ti diriginta ca ea e actualizata cu toate treburile astea.
Felicitari pentru nota, ti am zis, ideal ar fi sa mai pui câteva coduri de licee in caz ca dorința nu e gata ca sa nu rămâi de dinafara. Succes!
Am uitat... Eu am pus 100 de licee doar si doar sa nu am vreun șoc din cauza dirigintei care m a disperat sa fac asa cu toate ca am intrat la primul de pe lista