anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se spune ca atunci cind cinta o cucuvea in noapte face a rau si deci moare cineva.Stiinta acorda o parte de adevar aici si anume, atunci cind cineva e pe moarte emite niste unde asemanatoare femelei cucuvea in perioada de reproducere si deci respectivul cintaret nu-i decit un mascul care cheama o presupusa pereche. Dar ciinii cind urla in noapte prezic si ei ceva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Animalele au simturile mult mai dezvoltate decat oamenii, nu e vorba de "prezicere", e vorba de acuitatea cu care percep stimulii primiti din mediul inconjurator.

35 răspunsuri:
| BiancaXr a răspuns:

Acum doua saptamanii a cantat una :-s si ieri am imormantat-o pe bunica mea :-s sunt distrusa I don't want to see si azi noapte pe la 0:30 a cantat iar. imi e frica. oare a cantat pentru ca a murit?!

| AllynaK a răspuns:

Aseara urla kainele veciniilor d langa mine si noaptea canta cucuvea la mine p strada p cealalta la fel eu fiind la sat acum nasa mea acum nu se simte bine nu prea mananca doarme toata ziua...mi cam fricacrying( nail biting

| Denissel19 a răspuns:

Aseara pe la 22 a cantat de vreo 4 ori o cucuvea, si pe la 5 dimineata a fost cutremur happy so.

| jasmin_2440 a răspuns:

Eu cred ca este adevarat faptul ca cucuveaua prevesteste ceva. Vreau sa va spun ca acum 2 zile stateam la calculator, era ceasul aproximativ 2 noaptea.Eu am astim si in inlinistea care era eu am inceput sa tusesc dupa care am auzit un zgomot ciudat. vreau sa va spun ca am speriat cucuveaua fara sa vreau pentru ca ea era in salcia din fata geamului meu dar nu cinta cind eu am tusit s-a speriat si a inceput sa scoata niste zgomote ciudate dupa care a cintat putin si a plecat.Stie cineva care este explicatia.

| cccccaaaaatttttaaaaallllliiiiinnnnn a răspuns:

Da moare stapanul lor asa am azuzit si eu