| chocopuddingg a întrebat:

Sunt clasa a 8a si sunt șefă de promoție deci trebuie să dau un discurs la cursul festiv,însă nu prea știu ce sa spun. Sugestii? Menționez că sunt destul de anxioasă și nu-mi place sa vorbesc în public, deci nu aș vrea să fie ceva foarte lung sau complicat

10 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Poti folosi chatGPT pentru niste sugestii. Ii povestesti lucrurile despre care ai vrea sa vorbesti, el iti da niste modele, si faci o versiune proprie din ele, cu exprimarea ta, ca sa-ti fie confortabil sa-l citesti.

| minrest a răspuns:

Vorbeste despre utilitatea scolii, dezvolta ideea ca scoala este singurul mod in care cineva isi poate insusi bazele stiintei.

| siriusblack98 a răspuns:

Sincer iti sugerez sa folosesti chatGPT pentru generarea unui discurs bun din 2 motive:
1. Pe TPU nu o sa stea nimeni sa stii sa iti gandeasca un discurs adecvat varstei tale, ocaziei evenimentului, imprejurarile etc deoarece dureaza prea mult si e enorm de scris.
2. Pe parte de insiruiri de cuvinte putini oameni bat un AI.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce este aia,, sa dau un discurs,,?

| chocopuddingg explică (pentru anonim_4396):

Adică sa zic câteva vorbe în fața părinților, a profesorilor și a colegilor, ce ar putea însemna?

| anonim_4396 a răspuns (pentru chocopuddingg):

Cu discursul se face altceva nu se,, da,,!

| Konstantinos99 a răspuns:

Expunerea reusita vine din atitudinea ta. "Sunt bucuroasa ca am avut 4 ani de zile onoarea sa reprezint clasa sa suport, sa ridic si sa fiu incurajata de colegi. Nazbatii suficiente, Profesori care de care, o diriginta... Astept sa cant ani de liceu cand la mate dai de greu... pana acum matematica mi s-a parut usoara si vreau sa nu va uit dragi colegi. (Chiar plang eu cand scriu si imi amntesc de colegii mei.)Vor trece ani iar melancolicii si cei ce se vor bucura de frumuseiile vietii si nu de pacate si ilegalitati cei ce vor lupta si nu cei ce se vor lasa ghidatati de telefon ne vom reintalnii probabil curand in cativa ani a voastra obisnuita colega "Ana-Maria'

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Poţi vorbi la discurs ce ţi-a plăcut cel mai mult în această promoţie, să le mulţumeşti profesorilor pentru susţinere..etc.

| Gabryel85 a răspuns:

Poti sa faci ce a sugerat sirius, cu chatGPT, sau pur si simplu sa spui niste cuvinte sincere din sufletul tau, despre cum ti s-au parut acesti patru ani, ce multumiri/nemultumiri ai etc.

| bogdan4cognkac a răspuns:

Ca și orice discurs ai putea să începi cu mulțumirile. Ai putea să le mulțumești profesorilor, directorului, primăriei, măi ales dacă este o școală din mediul rural și părinților. Ai putea spune ceva și de învățătorul din 1-4. După ceva din amintirile tale placute și neplăcute cu colegii și profesorii. Și ai putea termina spunând ca mai aveți un ultim examen ce îl veți mai da împreună după fiecare se va împrăștia spre destinurile sale.