| ShockWaver a întrebat:

Voi ați avut profesoare/profesori "nebuni"?
Așa, deci eu sunt pe clasa a 9-a, pe un profil Economic ( Nu am ajuns unde am vrut, note slabe ) și eu personal cred că profesoara mea de Română s-o plictisit de școala și se răzbună pe elevi.Astăzi am avut a 2-a ora cu ea și ne-a dat să învățăm Sara pe Deal de M. Eminescu și prezentarea poeziei, în total 2 pagini de caiet studențesc. Toate astea pentru a 2-a zi.
( BTW La Tema cică nu am făcut bine și în loc să mă corecteze mi-a dat 2, noroc că n-au venit cataloagele )

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si de ce este nebuna? Ca tu nu ti-ai facut tema cum ar fi trebuit?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pai, sigur. N-a facut bine: trebuia sa se roage de tine frumos, sa-ti mai dea o sansa ca tu esti fiul mamei si doamne fereste sa-ti dea 2. Oricum nu te bucura ca n-au venit cataloagele. Notele se pot tine si pe caiet pana la soirea cataloagelor.
La Sara pe deal, sa scrii doua pagini de caiet e cam mult, adevarat! Dar sa inveti 6 strofe de poezie pana maine asta e chiar usor. In felul asta nu mai stai pe net sa te plangi de profesori. laughing

| MaliciousDeath a răspuns:

As putea sa ma laud cu o teza la biologie data din toata anatomia de-a 11-a(aiurea, dar folositor), 33 de probleme la chimie(date azi, abia acum le incep, si nu, pana acum n-am stat degeaba...decat putin, p-aici), plus Luceafarul de invatat+prezentare.De invatat in primele 10 minute ale orei si in restul 40 ne-a ascultat (nu si pe mine, dar totusi).Si asta nu-i tot, dar cred ca te-am facut.Intelegi---inteleeegi?

| AshEldo a răspuns:

Chiar dacă avea catalogul la ea, nu avea de ce să-ți pună doi, este doar modul ei de a-ți spune că pentru dormitul la oră și o temă nefăcută poți lua cu ușurință o notă mică.
Ești la început de liceu, profesorii nu știu ce fel de persoană ești (dacă vei chiuli sau nu, dacă o să înveți la ora lor sau nu, dacă o să-i faci să-și urască propria meserie sau nu), ei îți arată de la început care este diferența dintre școală și liceu (fiecare profesor are metodele lui, și unii chiar s-au săturat, ce-i drept, dar nu-i poți cataloga doar după două ore).Din semestrul al doilea lucrurile se vor mai schimba. Diferența dintre profesoara de română și ceilalți profesori este respectul impus.Pentru ea nu contează dacă îți place cum predă, ce predă, și poate cel mai important aspect pentru un elev...căt predă, ea vrea să o respecți ca profesor și să înțelegi că la ora de română ești pe terenul ei...și ce spune ea este lege(fie că-ți place sau nu).
În clasa a noua am avut ca profesor de matematică un demon. Într-o clasă în care toți tremuram la ora lui, nu-l priveam în ochi, scriam mecanic 5-6 pagini (mai mult decât la română) și lăsam caietul cu tema facută la marginea băncii...el se simțea în elementul lui (și eram la științe sociale, pentru cei de la mate-info, o oră era mai mult decât suficientă pentru a le face turul iadului).Era un caz pierdut, ne-a otrăvit pe toți, timp de un an, cu ura lui pentru tot ceea ce ține de generația tânără apoi a plecat în Franța (The end)

| Hemera a răspuns:

Nebuna nu e, de moda veche da. Tema puteai incerca sa o faci calumea sau sa ii spui ca nu ai stiut cum se face, inainte sa te asculte.
Poezia aia nu e grea deloc, incearca sa inveti cat mai mult din luceafar de pe o zi pe alta si atunci sa te plangi. Fa o schita la chestia aia cu ce e mai important, daca nu punete pe tocit.
Posibil si sa faca pe desteapta cu a 9a, nu e exclus.