| Xenowork a întrebat:

Vreau sa va intreb te ajuta daca ai bacu da sau nu? (sa vad raspunsuri pozitive pe ambele parti si daca il iei si daca nu-l iei, nu vreau sa imi bat joc de nimeni dar auzisem ca sunt si oameni prosti care au luat bacu pe bani.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Logic că te ajută bac-ul, sunt job-uri grămadă care nu te acceptă fără bac. se consideră că dacă nici măcar examenul ăla la nivel de liceu nu poți să-l iei, n-ai cum să înveți să faci meseria pentru care te înscrii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici pe santier nu prea te mai anagjeaza fara bac... Asa ca

| johnnny123 a răspuns:

Depinde care sunt aspiratiile tale in viata. Daca visezi sa sapi santuri si sa plimbi roabe cu pamant toata viata, atunci nu prea conteaza bacul.

Daca ai aspiratii ceva mai ambitioase, atunci ai nevoie (cel putin) de bac.

| zurick a răspuns:

Te intereseaza dacă se mai practică pentru a încerca sau cum?

| Carolina1972 a răspuns (pentru zurick):

laughing

| AnastasiaK a răspuns (pentru zurick):

Avand in vedere cum scrie, sigur asta vrea laughing

| Xenowork explică (pentru zurick):

Dacă te-ai referit sa dau bacul de mai multe ori sunt interesat( cât trebile sa plătești sa îl mai dai ) asa auzisem ca după câteva sesiuni intervine o taxa sau plătești o anumita suma sa poți sa îl dai din nou

| AuricaMircica155 a răspuns:

Buna.
Iti zic strict parerea mea,pentru ca si eu am trecut prin aceste ganduri ca ale tale.
In primul rand, bacul conteaza foarte mult in ziua de azi. E un examen al vietii peste care vei da mereu.
Oriunde la aproape orice job iti trebuie bac, ai mai multe oportunități daca ai macar bacul luat.
Este un examen simplu, ai sa vezi. Daca crezi ca nu mai ai timp sa inveti acum, poti da in sesiunea viitoare. Eu eram stresata maxim, am invatat 2 luni si am luat media 8.5, si chiar m-a ajutat bacul. Nu iti pierde speranta, nu e asa greu. Chiar te ajuta, sincer.

| Xenowork explică:

Da! sunt si Joburi o grama care iti trebuie bacul, dar si strainataetae este o optiune