| DomexD a întrebat:

Vrei sa inceapa scoala/liceul/facultatea? De ce da? De ce nu?

Răspuns Câştigător
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Da, pentru ca-i fun si abia astept sa dau bac-ul.

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aaa. laughing
Am citit pe urma raspunsul meu si am vazut ca se poate interpreta in mai multe feluri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da stim, anul asta o sa inveti germana, o sa iti iei pantalonii aia largi si negri la care visezi, o sa fii cel mai tare la filozofie, o sa-l compari pe cartarescu cu klibansky si cu crowley, o sa te apuci de yoga dupa ce o sa combati constipatia si poate inveti sa citesti in sanskrita
sigur

anonim_4396

Care din ele ca au fost cam multe cu care m/am "certat" zilele astea laughing. plus ca tu esti jumi juma, satanista si maicuta. tongue

| OohAnamaria a răspuns:

De abia astept sa inceapa scoala deoarece imi place sa merg la scoala si sa invat.De altfel o mai astept si pentru ca vreau ca anul acesta sa treaca FOARTE REPEDE ca sa scap de admitere si de evaluarea nationala(Apoi o sa ma bucur de viata de liceu laughing

anonim_4396

Http://www.tpu.ro/......cu-o-fata/

De asta de aici. :))

Auzi si tu... Satanista si maicuta :|.

| KamaSutra a răspuns:

Da
O sa incep clasa a 9-a,deci liceul, si sincer abia astept sa cunosc noii colegi si sa invat si mai multe la desen.
+ ca m-am cam plictisit vara aceasta, cu cateva exceptii, iar cand mergeam la scoala, aveam activitate, radeam, ne distram big grin

| DarkRevenge a răspuns:

Si da si nu.Parca as mai vrea oleaca de vacanta.

| DomexD explică (pentru DarkRevenge):

Oricum mai sunt 3 saptamani de vacanta..deci tot e bine si asalaughing

| Kizei a răspuns:

Sa inceapa si sa treaca. ce sa si faci.

Întrebări similare