| milika a întrebat:

AJUTOR! cum pot sa raspund la intrebarea esti virgin(a) atunci cind te intreaba prietenul... dar in kazul ca esti inca virgin(A)? eu am o mare rusine cum pot sa o depasesc____ms mult ___

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

O fata virgina nu trebuie sa se simta rusinata in vreun fel, dimpotriva, ar trebui sa se simta mandra. Ce anume raspunzi la o intrebare legata de viata sexuala. Raspunzi exact ceea ce se reflecta in realitate, si anume, purul adevar.

18 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Spune adevarul, nu e nici o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faptul ca inca mai esti virgina in zilele astea
e de admirat la o fata
bravo tie! happy eu zic totusi sa ii zici
si nu trebuie sa iti fie rusine :*

| whiteman a răspuns:

Daca esti o tupeista, cand te intreaba "Mai esti virgina?" poti sa raspunzi asa "Descopera" asta in caz ca totusi vrei sa descopere big grin
din cate pot sa imi dau seama, tu inca esti virgina si banuiesc ca vrei sa nu mai fi dar nu stii cum sa ii spui la prieten. spune-i sa descoperebig grin

| ali_8949 a răspuns:

1. Ai putea raspunde: "Da ce intrebare e asta?"
2. Sau poti sa spui sincera... ca da sau nu. Simplu si sincer.
Totusi, cred ca ai inteles pretextul, ca de ce te intreabawinking vrea sa faceti sex.
Oricum, cu timpul vei depasi si rusinea. Si o vei depasi foarte bine.

| NickoS a răspuns:

Raspunzi simplu "Sunt virgina" Eu am fost virgin pana la 24 de ani (sunt baiat) si nu mi-a fost rusine sa spun la toti ca sunt virgin, ba dimpotriva). E o mare calitate in ziua de azi virginitatea cand majoritatea isi pierd virginitatea mult prea usor si prea repede.(Daca ai sub 18 ani ramai asa cum esti, da-i incolo pe baieti daca vor vrea altceva de la tine, cel care te iubeste sincer, va tine cont de vorbele tale ).

| Coriii a răspuns:

In zilele noastre... a fi inca virgina este un lucru "deosebit"... dc sa-ti fie rusine? ar trebui? eu una cred ca ar trebui sa fy mandra si sa spui adevarul

| Flav a răspuns:

Un BAIAT n-ar trebui sa te intrebe asta vreodata. Si daca o face, si esti virgina, spune cu mandrie ca da. DA, nu faci parte din randul pustoaicelor ce-si vand virginitatea pentru senzatie, pentru ca asa e la moda, pentru ca, daca au o prietena ce si-a inceput viata sexuala, neaparat si ele trebuie s-o faca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu mai esti mai bine ii spui simplu ca NU mai esti dar sa nu ii spui ca DA iar apoi el sa descopere ca ai mintit...

daca mai esti virgina, la fel, ii spui pur si simplu. DA!

daca nu este orice fel de baiat va intelege situatia si nu te vei simti prost.

| cris_5608 a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie rusine, cine te place te va intelege.

| dulcik a răspuns:

Nu e o rusine sa fi virgina...nu trebuie sa iti fie rusine tb sa fi mandra... un baiat e mandru daca stie ca prietena lui e virgina

| AndutzaAndu a răspuns:

Da' care'i marea ruşine? E oare ruşine să fii virgin(ă)? Spune'i adevărul, dacă'i convine, bine, dacă nu, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine-o tot asa pana la casatorie. E o prejudecata ca trebuie sa testezi potrivirea sexuala inainte, pe acolo vine pe lume un copil, strict sexual te potrivesti aproape cu oricine. Eu am incercat reteta si e fantastic sa nu ai termeni de comparatie, fantome ale trecutului, sa fie ceva doar al vostru.

| deea_2670 a răspuns:

Deci ar trebui sa fie mandru, pentru ca l ai ast p el, nu are de ce sa ti fie rusine, cu cineva tot trebuie sa incepi si ulaughingnuh? parerea mealaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa continui comparatia?,, miini albe ca''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spui ca te-ai ingrasat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma cac

| kubetiii a răspuns:

Ai 12-13 ani?

| kubetiii a răspuns: