Nu e bine nici ca ei, sunt copii de 15 ani daca o luam asa care trebuie la ora x sa fie acasa. Faptul ca ii lasa de capul lor,nu o sa le aduca numai chestii bune, o sa invete prost, o sa aiba probleme. Mama ta cred ca vrea sa te fereasca de tentatii, pericole. Stai chill, esti mica, ai sa vezi in 2-3 ani cat se vor schimba lucrurile,atunci te vei putea impune, ai rabdare, abia atunci incepe distractia. Spune.i mamei tale sa aiba incredere, sa te lase sa incerci sa faci nu stiu ce si sa vada ca e totul ok, invata bine si demonstreaza.i ca si daca te lasa mai libera inveti la fel de bine, spune.i chiar asa:sa te testeze sa se convinga singura. Dar vorbeste.i frumos, ideea nu e sa o enervezi. Stii ce certuri am eu cu mama?! Pf... dar m.am obsinuit cand ii cer ceva si nu vrea, sa tac. Doar sa.i dau de gandit, chiar daca zice nu eu stiu sigur ca se va mai gandii si fiindca nu o stresez inseamna ca nu sunt asa obsedata de chestia aia. Vorbeste cu maicata, doar voi doua, intreab.o ce crede ca ti se va intampla, de ce se teme. Si tine minte ca la 12 ani e o prostie sa mergi unde vrei si cand vrei indiferent ce fac altii de varsta ta. Si daca au iubiti ce? Nu, nu au iubiti. Iubit inseamna ceva mai mult, o relatie bazata pe iubire, ceea ce nu poti avea la 12 ani. Ei doar se prostesc. Si chiar si asa ce crezi ca castigi? Nimic. Le vezi pe alea de raman insarcinate la 13 ani? Ca au inceput de mici cu astea, d.asta. La varsta ta exista o multime de alte moduri de a te bucura, e timp pentru toate!
fundita?
Multumesc, o sa incerc chiar daca mama mea este foarte protectoare
Multumeste-i mamei ca are grija de tine. Ceilalti colegi ai tai fac de capul lor si nu vor ajunge prea departe.La varsta ta scoala scoala si iar scoala