Mama,indiferent de ce a facut e doar una.
cunosc un caz asemanator ca al tau.Matusa mea si -a dat unul din copii la la casa de copii, desi mai avea si alti copii.A crescut printre straini, a stat departe de casa in tot acest timp.Si-a format o familie,. Desi nu ar fi avut nici o obligatie, o ajuta cu bani dar de la distanta.Sangele apa nu face...
Daca te simti cumva obligata pentu faptul ca te-a nascut, ti-a purtat de grija, o poti ajuta.Dar nu te muta si obliga-ti fratele sau sora sa contribuie.
Inteleg ca parintii sunt inca in putere si se pot deplasa, corect?
Ea tot timpul ea se teme, altul nu moare, pe altul nu îl doare ea sa fie bine.Mereu are senzația ca ea face tot pentru toată lumea și ca noi murim fără ea.Pe tata la îndoctrinat asa deja de ani de zile de nu mai merge omul sa își rezolve o hârtie din cauza ei.Si cu mine încearcă, a încercat și cu fratele meu. Vrea mereu sa demonstreze ca noi nu putem fără ea, iar dacă putem nu e bine cum facem ca nu am făcut cu ajutorul ei.
Nu te contrazic.
Gest de parinte egoist, care a facut copii doar ca sa ceara ajutor la batranete. In nicio viata nu mi-as permite sa ii dau viata copilului peste cap si sa cer sa ne mutam impreuna ca,, cine stie cand mor''.
Se vede de ce pe celalalt nu il deranjeaza, pentru ca se impune cel mai probabil, sau pentru ca tu accepti orice lucru.
Nu ceda santajelor, ai viata ta, prioritatile tale, ei ii e frica de singuratate si apeleaza la tine
O poți lua la tine pe mama ta. Cum si ei ne-au crescut si noua ne vine rândul sa avem putina grija de ei.