Silvia, incearca sa-i dai suc proaspat de portocala dimineata pe nemancate. Si pere, neaparat incearca sa-i dai pere. Nu conteaza sub ce forma. La micuta mea si acum functioneaza. Cauta pere din acelea mai alungite, nu cele aproape rotunde pentru ca nu sunt bune. Pe la un an si ceva si fetita mea avea probleme de acest gen. Daca nu merge, mai consulta si alt pediatru. Sanatate micutei!
Si micuta mea a avut o perioada in care am fost nevoita sa recurg la tot felul de metode pentru a avea scaun. Perele si prunele o sa o ajute (cu conditia sa i le dai ca o singura masa, adica numai asta sa manance). Mierea e bine sa ii fie data dimineata, pe nemancate, dar s-ar putea sa nu-i placa goala, asa ca o poti pune in lapte (daca ii place fara lapte si si mai bine). Nu te astepta sa se intample minunea in trei zile. Dar problema ei se va rezolva, important e sa ai rabdare. Sanatate multa si crestere frumoasa!
Incearca miere de albine in fiecare dimineata, sau mananca seara la culcare cate 2 portocale