| strike118 a întrebat:

Am gasit niste carti pe care mi le doresc eu foarte mult pe tocmai.ro la un pret redus. Vanzatorul este din acelasi oras cu mine, mi-am notat numarul de telefon al acestuia si-am intersat despre transportul gratuit si verificarea coletului. Chiar si dupa ce le-am explicat parintilor mei despre oferta si cat de mult imi doresc eu cartile respective, tot nu sunt hotarati. Cum pot sa ii conving? Funda.

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Sunt carti, nu tablete sau telefoane, sunt la un pret rezonabil, nu sute de roni. Spune-le ca vrei si tu sa ai o biblioteca, ca vrei sa impresionezi o fata prin cultura ta, nu prin gesturi ieftine de cocalari.

6 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Explica-le ca-ti trebuiesc pentru lectura de la scoala.

| AnnaaaMaria a răspuns:

Pai daca e din acelasi oras cu tine nici nu are rost sa platesti transportul... te duci si te intalnesti cu vanzatorul, pot merge chiar si parintii tai si le explici ca ai nevoie pentru scoala sau ca e o pasiune de a ta cititul, ca mai bine citesti decat sa iti pierzi vremea pe retele de socializare sau mai stiu eu unde si cum...

| deliqventa13 a răspuns:

Spune-le ca daca nici carti nu le convin, atunci vrei un Playstation sau un
XBox, sa vedem daca le convin big grin

| strike118 explică (pentru deliqventa13):

Incercasem asta acum o saptamana cu 2 jocuri pentru PlayStation 2 la 20 de lei. Nu m-au lasat fiindca nu au incredere daca sunt de calitate. xP

| deliqventa13 a răspuns (pentru strike118):

Complicati parinti :O

| petrestelistu a răspuns:

Spune-le ca tu chiar iti doresti mult acele carti, pe care probabil nu o sa le mai gasesti la un pret asa mic niciodata, si ca nu or sa regrete ca ti le vor cumpara. Sper ca te-am ajutat.