| Roxanabuiltforsin a întrebat:

Am o prietena buna, adica e cea mai buna,, Tin foarte mult la ea, pot sa zic ca e totul pentru mine, dar e vorba de distanta ea locuieste in Spania si eu In Romania, Vine aici doar vara. Ieri ii cerusem sa imi dea web-ul pentru ca imi era dor de ea intr-un fel. s-a conectat si mi l-a dat eu i l-am dat la fel peste 4 minute zice ^A eu ti-am dat web si tu nu ^ dar pot sa jur ca ii dadusem web poate se intamplase ceva la conexiune mi-am cerut scuze azi toata ziua, dar ea nu raspundea poate era ocupata? pentru ca se conecta putin si iar iesea! nu stiu.

Răspuns Câştigător
| Dana_2871 a răspuns:

Uite...eu sunt in Italia de 8 ani si am o foarte buna prietena in Romania, eu nu prea ma preocup daca nu imi raspunde sau daca iese si intra pe mess, ea are viata ei eu am viata mea. nu cred ca ar trebui sa te preocupi pentru web. Daca s-a suparat ii va trece 100% doar sunteti cele mai bune prietene (din cate am inteles).

3 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Conexiunile din strainatate in Romania sunt foarte proaste.Probabil ca a fost ocupata sau chiar nu a primit adresa ta.

| carla_6786 a răspuns:

Pai. nu cred ca s-a suparat. poate nu a avut timp. sau ii era blocat callculatoru :d Vot sau funda te rog puppy dog eyes

| BuBu_6079 a răspuns:

Si eu sunnt implicata intr; o relatie la distanta.Si motivul pentru care v'ati certat daca se poate numi cearta mi se pare aiurea. Daca ea se supara din atat atunci cum crezi tu ca va tine relatia asta? poate mai tarziu vor aparea alte probleme, atunci ce veti face? gandeste'te binewinking