Pai, cam ceva de genu` mi s`a int si mie. A aflat de la colegi ca il plac si acum trece numai pe langa mine sau parca m`ar face sa fiu geloasa luand la brat alte fete
. Gagica lui e una mai putin grasutsa si urata. Pot lua id`ul lui oricand dar mie imi este rusine sa vorbesc cu el.Si ma tot striga... Iti propun sa-i zici ca o placi si... imprieteniti`va.Mai iesiti impreuna din cand in cand, nu ca o intalnire. Si poate iese ceva
Bafta!
Daca te place atunci de ce sta cu un alt baiat? Si de ce nu-i "da papucii" (intotdeauna am vrut sa folosesc expresia asta)? Acuma serios spune-i ce simti si daca nu-l paraseste pe ala pentru tine inseamna ca nu te place, sorry
Eu cred ca se teme sa nu ramana singura...adica se gandeste:,, eu il parasesc pe prietenul meu pentru el.si daca el nu ma place?". da'i de inteles ca o placi.sau spune-i direct.si vezi ce iese
nu ai de pierdut nimic.si in orice caz:mai bine regreti ceva ce ai facut decat sa regreti ce nu ai facut ![]()
parerea mea. sper ca ti'am fost de ajutor
Buna.incearca sa afli mai multe informatii despre relatia celor doi.si daca nu e nimic intre ei eu as zice sa actionezi cat mai repede pentru ca se va plictisi si o sa acorde atentia altui baiat., Dar daca au o relatie e mai bine sa nu te bagi si sa acorzi atentia unei alte fete. Dar fi atent si BAFTA...(fundita? te rog.mult.si e un sfat folositor)
Zaka întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă: