| calinutzze a întrebat:

Am o sotie care o iubesc mult dar sunt gelos are un serviciu de asa natura ca ma face gelos e contabila si tine doar actele mari face anchiderile salariilebilanturi balante etc. numai ca seful ei e barbat desi nevasta lui e expert contabil lucreaza doar cu sotia meanu stiu ce sa cred e salar bun 3500 ron nas vrea sa ma bag voi ce ziceti o parere dativa cuparerea ancurajatima sau descurajatima?

13 răspunsuri:
| Sconcsiş a răspuns:

Poftim?

| Sconcsiş a răspuns:

Poftim? ?

| Sconcsiş a răspuns:

Invata romana si dup-aia mai intreaba odata

| JuStKid a răspuns:

Nu stiu daca e adv ce zici u aici. pentru ca ai fost neglijibil cu scrisulaughing... ce sa faci daca e boss sefu ei.si e bazat.isi permite sa tina mai multe...macar la tine se intoarce happy. Nuti fa griji poate te nsala dar pentru interes profesional. apoi vine la sotul ei! bfta si ai grija sa ii arata-i ca o iubesti

| Sigmund a răspuns:

Haide, nu te ingrijora.Esti o fire mai geloasa. Daca ati ajuns sa va casatoriti sunt sigur ca ati facut-o din draagoste si desi n-o cunosc pe sotia ta nu cred sa fie in stare sa faca asta.Sunt sigur ca te iubeste.Este pacat sa te indoiesti de ea.Eu yic sa te linistesti si sa lasi la o parte geloyia, caci cu gelozia nu ai decat de pierdut. Şi te mai sfatuiesc sa ai incredere in sotia ta.Sa dea Domnul ca sa am dreptate si casnicia voastra sa fie durabila mult timp de-acum incolo.

| thealchemist a răspuns:

Deci natura serviciului ei (contabila) te face gelos? nu stiu ce slujba mai plicticoasa putea avea, in care sa aiba mai putine sanse sa cunoasca pe cineva. iar ca are un sef barbat nu stiu care e problema ta, ai fi vrut sa fie o femeie sau sa fie inconjurata numai de femei? daca n-ai dovezi cred ca e vorba de putina paranoia, ce spui tu nu-ti da nici un drept sa fii gelos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu cati bani aduci in casa?

mira
| mira a răspuns:

Daca n-ai incredere in ea pana la urma o vei exaspera si o vei pierde.Ca s-o suspectezi trebuie sa ai dovezi, nu sa le inventezi in capul tau. Daca nu esti de acord cu munca ei, munceste tu de trei ori mai mult, tripleaza castigul casei si ea va fi multumita si sa stea acasa, dar si atunci o vei suspecta daca asa ti-e firea.Schimba-te!

| Dara a răspuns:

Daca sotia ta nu si-a schimbat comportamentul fata de tine, atunci nu cred ca e cazul sa-ti faci griji. Ar trebui sa te incante faptul ca o prefera, inseamna ca are incredere in ea. Probabil nevasta sefului nu stie sa faca chiar tot ceea ce scrie pe diploma ei de expert contabil (se mai intampla).
Sau sotia ta castiga mai bine decat tine si asta e ceea ce te macina de fapt?! Daca din intamplare am dreptate, eu zic sa tratezi problema cu mai multa maturitate si sa nu te lasi condus de orgolii inutile. Bucura-te ca sotia ta este apreciata la locul de munca si iubeste-o in continuare, n-o indeparta de tine prin gelozie nejustificata.

| tyana a răspuns:

Nu te lua dupa "gurile rele". Ti-am raspuns la intrebarea anterioara din perspectiva unor ani buni la casnicie(16 la numar)cand eu lucram intr-un spital, facand si garzi, iar sotul meu era plecat in misiuni.Increderea ne-a tinut impreuna si respectul reciproc.Nu am lasat nici eu nici el sa ne cuprinda gandurile negre ci ne-am gandit mereu la ceea ce am cladit impreuna, la copilul minunat pe care il avem si la ce putem avea pe mai departe.Fii mandru de ea ca in ziua de azi castiga atat de bine. Exista si femei care reusesc prin munca, nu toate ne punem poalele in cap ca sa castigam banii, asa cum cred anumiti domni de aici.Sunt si femei cinstite care muncesc mult pentru a obtine ce au, iar daca apar frustrari din partea altora e doar problema lor.
Au trecut timpurile cand femeile stateau la cratita iar barbatii munceau pe santier, lumea evolueaza si daca nu putem tine pasul cu ea e bine sa stim sa tacem si sa ii lasam pe cei care se descurca in pace.
Nu iti otravi sufletul cu ce spun ceilalti.Ai incredere in ea, in voi si munceste alaturi de ea pentru binele familiei voastre.

| danielagoldica a răspuns:

Ai toate sansela sa-ti dea cat mai curand papucii! Ce femeie isi doreste un analfabet pe langa ea?

| EleNa_7853 a răspuns:

Numai fi omule gelos ca nu vei face decat sa o indepartezi de tine

| Zenithf a răspuns:

In primul rand eu cred ca v-ati luat din greseala. straight face
Ea are scoala si tu nu? Este o relatie care are sanse mari sa esueze, ce lucruri aveti voi in comun? De fapt, sa nu vorbesc despre asta, cand nu stiu prea multe.
Acuma, dupa cum spui tu, inteleg ca sotia aluia se invarte si ea prin firma aia, crezi ca l-ar lasa pe sotul ei sa-si faca meandrele sub ochii ei? Fi sigur, daca el are o amanta, nu o tine in firma, macar de dragul aparentei. Deci, fi sigur ca sotia ta nu te inseala cu el. Cel mai bine ar fi sa faci si tu mai multa scoala, o diploma de facultate te-ar ridica mult in ochii lumii, si sotia ta ar fi mai mandra ca te are.
Domnul fie cu voi.