Sunt doar niște întrebări din curiozitate sau bârfă pentru străini.Iar pentru familie de îngrijorare.
Persoanele pe stil vechi se tem ca nu cumva sa fi "anormal" și cel de "rasul lumii" din familie.
E o intrebare retorica, si se subintelege raspunsul )))))
2. duhhh oamenilor le place sa zica ce ar vrea ele, nu ce ai vrea tu, asa merge viata, oamenii vorbesc cacaturi, nu ai ce face din pacate, important e sa iti placa tie ceea ce faci sau cu cine esti
Greșești amarnic! Intotdeauna există o șansă.
Ești pesimist!
Poate spui tu, dar eu sunt hotărât în privința asta, dacă vorbești de pesimism în legătură că nu am avut parte, nu a fost vorba de asta, ci dimpotrivă am avut, dar m-am săturat de cât de ușor se despart oamenii.
Daca ti-e lene sa iti faci o familie la tinerete, cu timpul nu mai aratam asa de bine si scad șansele de a gasi pe cineva de care sa fii încântat. Cu trecerea timpului scad șansele si cresc pretențiile.
N-am auzit de nici un bătrân de 70 de ani încântat ca locuiește singur si daca face un avc nu are cine sa sune la ambulanta. La 30 de ani ne credem nemuritori.
Nu sa decida. Ei nu cunosc altceva.
Vor sa fii "in rand cu lumea", atata tot. Iti poarta de grija.
Nu e singura chestie care nu le da pace. Si cu femeile divortate si singure fac la fel. Sigur au ele pe cineva dar nu vor sa spuna
In generatia de azi nu e vina noastră ca suntem singuri majoritatea mass media și ticktokul ne manipulează rău