| oanagabriela20 a întrebat:

Am un verisor de 7 ani este dragut dar foarte enervant... crying cum scap de el? imi spune incotinuu "ASCHIUTA PRINDEMA-I DE PUTA" prima oara a fost amuzant dar acum a devenit enervant.deci cum scap de el? HELP.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i o ciocolata.

5 răspunsuri:
| ƊöℓǨƐ a răspuns:

Pai spune-i si u "Ashiuta pridema-i de puta" sau spune-i altceva,gen"Hai sa te chis in freza",''Dildau'',''Copil nascut pentru alocatie'', dai replica si va tacea.Dac nu merge nici asa, dai una pe caplaughingPaote se prinde singur de puta.laughing

| dublud a răspuns:

Bună
Prinde-l de Pută. Glumesc.laughing Păăăi amenintă-l că dacă nu termină il spui la părinti si daca tot nu termina-l spune-l happy si daca nici asa sunt sigură că găsesti cum sa ii plătesti cu aceeasi monedă devil sau spune-i că nu mai are voie să se uite la RObotzi/
Bye.

| ralucutza234215_5662 a răspuns:

Verisorul tau este cam mic si cei mici nu te prea asculta dar aii putea incerca sa il convingi ca el devinne din ce in ce mai enervant si ca nimeni nu o sa il mai bage in seama daca mai continua asa dar daca nu merge poate tu nu il bagi in seama si incearca sa iti atraga atentia.

greece12
| greece12 a răspuns:

El a gasit cu ce sa-ti atraga atentia, nu are importanta ca te enerveaza sau nu pentru el.Asa ca, nu-i vei mai da atentie.Ca si cum n-ai auzi nimic.O va spune o data, de 2 ori, de 5 ori, de 10 ori si, daca va vedea ca vorbeste singur, va inceta.Indiferenta,nu-l mai auzi!

| PetreConstanta a răspuns:

Draga mea fffff simplu cand spune asta chiar apuca-l dar trage-l tare pana i se inrosesc ochii si iti spun eu ca nu va mai spune durerea in general rezolva totul Doamne ce m-ai facut sa rad nu te supara pe el fa ce ti-am spus si sigur este cuminte