anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot proceda în cazul în care am zile în care îmi doresc să-mi încep și eu viața sexuală, dar pe de altă parte, eu îmi doresc și pe cineva cu care să îmi pot construi o familie, care constă în dragoste, afecțiune, sprijin și compasiune...Nu doar o simplă aventură și atât. Și nevoia de a o face cu cineva, este tot mai mare, pe ce zi trece, dar nu găsesc ceva ce îmi doresc eu de fapt...Pe ce zi trece, tot simt nevoia de a mă simți femeie, să fiu iubită, să mi se ofere afecțiune, vorbe dulci. Poate pentru voi sună ciudat, dar pentru mine sună a dorință imensă. Cumva, îmi doresc să scap de virginitate, dar cu cineva care să îmi fie și partener de viață. Doar de persoane nepotrivite dau mereu și nu mai suport!

31 răspunsuri:
| ok1345 a răspuns:

Da si cand baieti buni dai next. Eu zic sa ai rabdare si sa fi atenta la fiecare propunere. Cum exista fete bune asa sunt si baieti. Tu sti ce vrei de la un baiat, ca sigur vrei mai multe de atat. Asa ca asteapta, bucurate de fiecare moment cu familia ta mai descoperate si fi cu ochi in patru dupa fat-frumos happy