Nu. Infidelitatea nu este o greseala. Este o alegere cat se poate de constienta. Ca sa inseli ai de urmat niste pasi. Nu e o actiune care se intampla din senin. Trebuie sa cauti, sa vorbesti, sa planuiesti sa te intalnesti cu un om si sa minti. In plus, un eveniment ca asta te marcheaza. Nu o sa mai fie niciodata la fel. Mereu o sa iti imaginezi ce s-a intamplat. O sa te macine intrebari. Poate gelozii. E pur si simplu crud sa iti inseli partenerul. Omul pe care ar trebui sa il protejezi cel mai mult. E psihopatic de-a dreptul sa cauzezi traume intentionat persoanei pe care se presupune ca o iubesti cel mai mult.
Buna, am aproape 47 de ani, sunt realizata profesional, fara copii din pacate si sunt intr-o relatie, casatorita, cu un barbat cu 10 ani mai tanar. Stiu, cineva ar putea stramba din nas.
Pana acum cativa ani nu intalnisem fata in fata infidelitatea... Viata mea aproape devenise un calvar, ma afecta atat profesional, avand totusi norocul ca aveam propria-mi firma si suportul moral al dragei mele prietene de o viata, cat mai ales ma afecta sentimental.
Astazi primeam flori si atentie, maine nu-mi raspundea la telefon. Tot timpul exista "ceva" la birou aparut urgent si care trebuia rezolvat.
Asta pana banuielile mele au devenit certitudini si l-am surprins intr-o situatie foarte jenanta, kinky as putea spune, situatie jenanta nu doar pentru mine ci si pentru el. In plus, am constatat ca aveam si o boala cu transmitere sexuala, de la el, evident...
Evident, toate astea au pus capac, am facut cred o criza de isterie si l-am aruncat si pe el si toate hainele in strada (casa era doar a mea).
Finalul? astazi suntem impreuna, facem multe lucruri impreuna, discutam despre aproape orice, ne intelegem si el e foarte atent.
Cum a fost posibil? l-am angajat la mine la firma si l-am conditionat sa poarte o centura de castitate, la inceput tot timpul, ulterior doar cand nu eram impreuna. Si da, fara parola secreta la telefon
Profesional a descoperit ca este mai implinit in prezent iar sexual si sentimental suntem ambii intr-o provocare si descoperire frumoasa.
Nu stiu daca neaparat si pentru voi reteta contra infidelitatii poate fi aceeasi, sa ii impui sotului /partenerului sa poarte o centura de castitate insa intr-o relatie faci si sacrificii, pentru celalat, pentru cuplu. Cert este ca incerci tot ce este de incercat si daca totusi implinirea nu exista, poate te mai gandesti odata...