| IHateLuvStorys a întrebat:

Am 15 ani, e ceva rau ca nu am avut nici un prieten pana acum? Sunt o fire mai inchisa, nu ma imprietenesc prea repede cu persoane...Multa lume imi zice ca sunt frumoasa, dar nu am avut nici un iubit! CARE POATE FI CAUZA?
funditahappy

Răspuns Câştigător
| bee_2378 a răspuns:

Am mai intalnit cazuri ca ale talehee heesti d multe ori baietii sunt foarte timizihee heesi sa nu te mire ca nu au tupeu sa intre in vorba cu tine. faptul ca u esti draguta pe ei ii face sa creada ca probabil nu vei vrea sa vorbesti cu ei, ca "esti cu nasul pe sus" cum se spune la romanihappy
si faptul ca esti timida ii face sa creada ca nu ai chef de ei, ca esti prea mandra...chiar daca in sufletul tau nu e decat un suflet de copil.singura rezolvare e sa fi putin mai prietenoasa. un "buna" rezolva multe in diferite cazuri. daca vei reusi sa iesi din mica ta carapace in care te simti tu bine vei vedea ca prietenii,amicii nu vor intarzia sa apara.
stiu ca e greu sa scapi de timiditate, dar gandeste-te ca si ceilalti din jur sunt tot ca tine, fiecare are calitatile dar si DEFECTELE lui.
sa nu uiti asta.ca nu exista om perfect.
asa ca fii calma si incearca sa te distrezi in special, pentru ca poate nu un iubit este ceea ce ai u nevoie
sper ca ti-am fost de ajutor.si bft...
astept sa-mi mai lasi mesaje si sa-mi mai spui ce ti s-a mai intamplat.winking

33 răspunsuri:
| ZeePinkStar a răspuns:

Buna happy probabil nu ai incercat nici tu sa te apropii de unele persoane, sau poate inca nu ai gasit persoana potrivita :X oricum, mai bine e sa gasesti o pers potrivita, sa va gasiti reciproc decat sa ai o relatie cu cineva doar de dragul sa ai si tu iubit happy. Poti incerca sa fi mai deschisa cu persoanele din jurbatting eyelashes. Oricum, te asigur ca o sa gasesti pe cineva, pur si simplu cateodata ai nevoie de putin noroc. Succes! happy:*

| jok3r_8654 a răspuns:

Buna.Parerea mea este ca tu ar trebui sa iti cauti un baiat pe placul tau si sa nu mai astepti sa te caute ei pentru ca la fel am patit si eu ca baiat am asteptat sa ma caute fetele dar nu mau cautat.Tu trebuie sa iti gasesti un prieten mai vechi el iti poate fi iubit cu el poti discuta orice.Acesta este sfatul meu.

| Robert a răspuns:

Nu e vorba ca esti o fire inchisa, mai mult ca sigur esti rusinoasa/timidabig grin.Nu este nici-un lucru rau ca nu ai avut prieten.Totul tine de socializare.

| Lexi_2269 a răspuns:

Incearca sa socializezi mai mult, deschidete in fata prietenilor, nu sta inchisa in tine si nu-i bine :-s nu-i ceva rau ca nai avut prieten, dar nu mai sta singura...mai iesi si tu cu prietenii pe la mall sau la suc sau afara...winking

| sergiu2525 a răspuns:

Pai la 15 ani,scuza-ma, fete de varsta ta faceau niste chestii, departe de limita bunului simt(aceasta categorie avand prieten de la cel putin 12-13 ani). daca esti o fire mai timid,no problem,dupa primul prieten,deja te simti mai increzatoare, si devii mai deschisa cu baietii. daca va vrea un baiat cu tine, accepta.nu spun ca e prea tarziu pentru primul prieten, dar ar trebui sa te grabesti.Succes!

| philips a răspuns:

Poate inca nu te-ai indragostit de cineva :d, asteapta pana vei cunoaste pe cineva si peurma va curge de la sine... FUNDA?! :X

| vlad15eu a răspuns:

laughing)...stiu fete care au ramas insarcinate la varsta asta, dar incearca sa fi mai deschisa... daca nu cumva ai o alta orientare sexuala.

| DanDannn a răspuns:

Cand va fi timpul, vei avea. nici eu nu am si sunt exact la fel.winking poate nu e timpul.

| me_6205 a răspuns:

Buna si eu am 15 ani si sunt la fel ca tine o fire inchisa si nu ma imprietenesc repede si nici eu nu am prieten da nu e nimic rau daca nu ai avut pana acum prieten lol nu e nimic rau dar pana la urma o sa vezi ca o sa ai pop :*

| anika_5993 a răspuns:

Pai... daca vrei un iubit, mai intai:imprieteneste-te cu el, apoi intreaba-l de unde e, cu ce se ocupa si apoi daca te intreaba el ii zici da daca nu il intrebi tu! Nu stiu ce o sa iasa DAR NOROC!

| Doloresidk a răspuns:

Poate unii baieti asteapta ca tu sa faci primul` pas thinking

| mgtow a răspuns:

Salut, pai tu esti la fel ca mine o persoana mai inchisa si asta nu inseamna ca e problema treaba cu gagicul. Va sosi mai tarziu el, mi s-a intamplat ceva ciudat astazi inainte nu vroiam sa fac sex cu fetele dar azi am zis daca e sa am sansa sa nu ratez deloc. Am 19 ani dar nu ma bag in relatie serioasa deloc. Sa fii sanatoasa si ai rabdare pana iti soseste singura perechea.

| Andya a răspuns:

Nu este nici o problemawinking
Fratele meu are 17 ani si n-a avut prietenawinking...si el este la felhappy
1.Mai tarziu o sa se bata baietii pe tinehappy
2.Te plac baietii, dar nu stii tuwinking

| mihaella00elena a răspuns:

Cauza tocmai tu ne-ai spus-o.esti inchisa in tinehappy
asta nu e bine deloc.15 ani e o varsta frumoasa,nu ar mai trebui sa fi inchisa in tine, incearca sa fii mai comunicativa, prietenoasa.sunt sigura ca intr-o buna zi iti vei gasi un iubit pe placul tau, ai tot timpul din lume!:*

| Sh2d0w a răspuns:

Nu nu-i ceva grav big grin dar baga-te in seama cu ei...imprieteneste-te vorbeste cu ei si cand incepi sa simti ceva pentru cineva atunci poti sa ai si iubit.Nu uita e alegerea ta nu te obliga nimeni sa fii cu cineva daca nu vreiwinking.

| xClementine a răspuns:

Pai nu este chiar rau. Tu esti un specimen destul de rar! Unele fete au prieten si din clasa a III-a. Am o prietena cam asa de fapt. happy Insa nu cred ca sunt motive sa te ingrijorezi. Si eu sunt sigura ca esti frumoasa, nu are nici o legatura cu felul in care arati. Presupun ca esti destul de emotiva si rusinoasa? Pai pe bune n-are rost sa te grabesti. Adica abia ce ai intrat la liceu, iar anii care vor urma vor fi cei mai frumosi. Iti vei gasi prieten nu trebuie sa te temi. Incearca sa socializezi mai mult sau daca ai prietene foarte apropiate iesi cu ele la plimbare. Este imposibil sa nu atragi cateva priviri. Succes. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu a impus un standard care sa spuna ca la 15 ani e ceva grav ca nu ai un prieten.
Daca tu crezi ca esti o fire inchisa care nu se poate apropia de un baiat este probabil ca ti-e frica de un esec, sau ai impresia ca nu stii inca cum sa te comporti intr-o relatie.Ai rabdare, esti inca foarte tanara, o sa ai tot timpul din lume. Odata cu trecerea timpului vei deveni mai "dezghetata". Sper ca te-am ajutat.

| boemdancehaha a răspuns:

Eu cred ca ar putea fi chiar faptul ca esti inchisa. Incearc sa te apropi de oameni, chiar daca la inceput intr-un mod mai timid. Cei care te vor place, o vor face pentru ca esti tu, speciala si discreta. SUCCES!

| XoXoChiqy a răspuns:

Of,dar nu trebuie sa ai iubit de la varsta asta... poti si la 20 ca nu te omoara nimeni, pun pariu ca esti super frumoasa si eu sunt tot o fire mai inchisa dar nu chiar cu toata lumea.

| DanyXhell a răspuns:

Eu spun sa nu te prea grabesti pentru. ca ai o varsta la care inca mai poti astepta pana o sa iti gasesti jumatatea.Eu te sfatuiesc sa lasi timpul sa decida totul, iar apoi trebuie sa prinzi putin tupeu, asta'i tot.Cauza aceasta vine de la firea ta inchisa,incearca sa te imprietenesti vorbind,glumind sau prin alte chestii frumoase, nu baga in seama barfele celorlalti, fa ce crezi tu ca e cel mai bine.Si pentru un iubit insa,iti trebuie putin tupeu,sa fii mai indrazneata cu tine insuti,daca iti place de un baiat de exemplu,si esti frumoasa, ai toata sansele daca si lui ii place genul de fata ca tine, sa te imprietenesti cu el.Pe parcurs o sa ii ceri Id de messenger, nr. de tel., si dupa ce incepi sa il cunosti cu adevarat ii spui ca tu simti totusi ceva pentru el sau ca iti place de el. Uite, nici eu nu am prietena si am 15 ani, dar, las timpul sa treaca, iar pe parcurs nu se stie happy.Hai bafta in continuare si cu tupeuhappy.

| djciupi a răspuns:

Esti timida :* asta este incearca sa iti cauti un prietenwinking care ti se pare bun pentru tine :* si gata se rezolva trebuie happy...

| Blue17 a răspuns:

Sint sigura ca esti frumoasa! Una dintre cauze ar putea fi aceea ca poate esti prea respingatoare si preferi sa te inchizi in "carapacea" ta! Dar sa stii ca nu e asta o tragedie! Vei avea timp si pentru iubiti!happyhappyhappy
Sper sa te ajute!

[fundita?big grinbig grinbig grin]

| noob a răspuns:

O sa fiu eu iubitul tau, dar vezi ca sunt pedofil

| DanyXhell a răspuns:

Tot ce iti trebuie e unpic de tupeu, sa vorbesti, sa glumesti.Insa pentru un prieten trebuie sa te porti frumos cu el,sa ii spui ca e dragut, sa ii faci complimente,iar daca observi ca si el face la fel, poate nu neaparat prin acest mod de a-ti face complimente, poate e mai rusinos, cine stie, inseamna ca si el te place cat de cat. bafta si lasa si timpul sa decida lucrurile vin de la sine. Noroc! happy

| 123456 a răspuns:

Stai calma asa eram si eu... nu trebuie sa fi asa ca mai mult pierzi. ma refer ca nu-ti poti face prieteni, iubiti si de astea. pentru ca ceilanti cauta prieteni care sa fie deschisi nu inchisi in ei. intelegi? fi vesela comunica cu toti si o sa vezi ca o sa fie bine asa am facut si eu :d

| missReckless a răspuns:

Bună. Am o prietenă care împlineşte 17 ani şi n-a avut un prieten, aşa că stai liniştită. Nu e ceva rău în a fi single. Nu trebuie neapărat să te ''arunci'' într-o relaţie. E în regulă să aştepţi până întâlneşti persoana potrivită.
Succes.

| AxxyAlexandra a răspuns:

Bunahappy
Nu e nimic anormal in asta.se spune ca dragostea vine atunci cand nu o cauti, sau atunci cand te astepti mai putinhappy
Daca prietenele tale de aceeasi varsta au avut 10 iubiti pana la varsta asta nu inseamna ca au fost si fericite,ca au avut o relatie speciala sau ca au intalnit baiatul visurilor lorhappy
Toate vin la timpul lor,iar atunci cand lasi sa vina totul de la sine si nu te grabesti ti se va parea ca ai asteptat foarte putin in obtinerea acelui lucruhappy
Te`ai gandit vreodata ca poate toata aceasta asteptare itiva oferi o relatie speciala sica vei intalni un baiat care te va iubi, respecta si te va face fericita?
Si legat de cauza stai linistita nu ai tu o problema. daca multa lume iti spune ca esti frumoasa inseamna ca asa ehappy
Poate cauza e ca pana acum nu ai intalnit niciun baiat care sa merite dragostea ta, niciunul care sa te intereseze sau cu care sa poti avea ceva in comunhappy
Sper ca te-am ajutathappy
App si eu am tot 15 anihappy
Ai grija de tine:*

| alexmircescu13 a răspuns:

Nimic grav! Esti interiorizata, probabil mai selectiva cu anturajul, nu vad rostul sa-ti faci rost de un iubit doar pentru ca asa au toate fetele din jurul tau. Sunt convins ca atunci cand vei cunoaste pe acel cineva, vei sti din secunda unu ca ALA-I cel cu care vrei sa fii prietena si te rog sa ma crezi ca merita sa astepti, chiar daca esti considerata infumurata sau prea pretentioasa. Numai bine!

| speranata a răspuns:

Altii te-au placut pe tine asata e sigur... Dar tu fiind inchisa in tine nu i-ai observat poate ai crezut ca asa trebuie sa fie.Ei vazand ca esti cam rece au renuntat. stai linistita nu trebuie sa iti faci prt. poti sa-ti faci si la 20 de ani daca nu ai gasit persoana potrivita asata este. Nu esti obligata sa iti faci prt. Decat sa faci cum fac alte fete sa stea o zii cu un baiat si dupa aia sa zica ca se plictisesc. NU este nimic grav
Te pup si succes.

| mikuta a răspuns:

Buna! Nu e ceva rau eu prima data mi.am facut prieten la 16 ani, eu sunt de fel o fire mai timida stai linistita ca nu e nimic graf pe mine nu prea ma interesa baieti cum le intersa pe colegele mele