| IHateLuvStorys a întrebat:

Am 15 ani, e ceva rau ca nu am avut nici un prieten pana acum? Sunt o fire mai inchisa, nu ma imprietenesc prea repede cu persoane...Multa lume imi zice ca sunt frumoasa, dar nu am avut nici un iubit! CARE POATE FI CAUZA?
funditahappy

Răspuns Câştigător
| bee_2378 a răspuns:

Am mai intalnit cazuri ca ale talehee heesti d multe ori baietii sunt foarte timizihee heesi sa nu te mire ca nu au tupeu sa intre in vorba cu tine. faptul ca u esti draguta pe ei ii face sa creada ca probabil nu vei vrea sa vorbesti cu ei, ca "esti cu nasul pe sus" cum se spune la romanihappy
si faptul ca esti timida ii face sa creada ca nu ai chef de ei, ca esti prea mandra...chiar daca in sufletul tau nu e decat un suflet de copil.singura rezolvare e sa fi putin mai prietenoasa. un "buna" rezolva multe in diferite cazuri. daca vei reusi sa iesi din mica ta carapace in care te simti tu bine vei vedea ca prietenii,amicii nu vor intarzia sa apara.
stiu ca e greu sa scapi de timiditate, dar gandeste-te ca si ceilalti din jur sunt tot ca tine, fiecare are calitatile dar si DEFECTELE lui.
sa nu uiti asta.ca nu exista om perfect.
asa ca fii calma si incearca sa te distrezi in special, pentru ca poate nu un iubit este ceea ce ai u nevoie
sper ca ti-am fost de ajutor.si bft...
astept sa-mi mai lasi mesaje si sa-mi mai spui ce ti s-a mai intamplat.winking

33 răspunsuri:
| RobertTmroo a răspuns:

Nu e absolut nimic rau in asta...happy, probabil tu crezi asta ca e ceva rau in a nu avea prieten din cauza ca cei din jurul tau vorbesc numai de asta, aici ma refer la colege de clasa, amice, prietene.
Nici in a fii mai inchis sau poate timida, nu e nimic rau in asta, cu timpul vei devenii mai sociabila, indiferent ca e amicie sau prieten/iubit, in ziua de azi poate chiar e mai bine sa fii inchisa/precauta ca doar sunt tot felul de "personaje" in jurul nostruwinking.
Din punctul meu de vedere inca e prea devreme pentru asta, si chiar e bine ca inca nu ai prieten, ca sa ai prieten/iubit asta trebuie sa simti ceva frumos din suflet pentru persoana respectiva, deci nu iti fa griji, va veni si momentul rerspectiv la un moment dat, si ca sa apreciezi asta mai mult e mai bine daca o sa fie cat mai incolo, ca de fapt multi care incep o relatie asa de devreme nu prea o inteleg, si din pacate cu timpul vor socotii o relatie doar asa de forma, doar ca sa fie, uitand ca totul ar trebui sa se bazeze pe sentimente frumoasa si nu pe obisnuinta.
Bafta la scoala, invata, savureaza din plin aceasta perioada frumoasa, va veni timpul si pentru celelalte lucruri, treptat-treptat happy!

| marthaa a răspuns:

Iubita nu e nici un fel de problema.Ai destul timp in fata ta ca sa ai si iubit.Inca nu a sosit momentul pentru tine. Daca esti frumoasa inseamna ca vrei sa ai si un prieten pe masura.Asa ca nu-ti mai face probleme cand va veni ziua sa-ti placa de cineva nu va mai avea importanta ca esti o persoana mai inchisa.Dar fi linistita cu siguranta vei avea un iubit la momentul potrivit.

| ProjectJackpot a răspuns:

Nu ai iubit, dar totusi ai username-ul "iMissHim" ...hmmm, eh, lasa asta. Vrei sa fii iubita mea?