Am mai intalnit cazuri ca ale talesti d multe ori baietii sunt foarte timizi
si sa nu te mire ca nu au tupeu sa intre in vorba cu tine. faptul ca u esti draguta pe ei ii face sa creada ca probabil nu vei vrea sa vorbesti cu ei, ca "esti cu nasul pe sus" cum se spune la romani
si faptul ca esti timida ii face sa creada ca nu ai chef de ei, ca esti prea mandra...chiar daca in sufletul tau nu e decat un suflet de copil.singura rezolvare e sa fi putin mai prietenoasa. un "buna" rezolva multe in diferite cazuri. daca vei reusi sa iesi din mica ta carapace in care te simti tu bine vei vedea ca prietenii,amicii nu vor intarzia sa apara.
stiu ca e greu sa scapi de timiditate, dar gandeste-te ca si ceilalti din jur sunt tot ca tine, fiecare are calitatile dar si DEFECTELE lui.
sa nu uiti asta.ca nu exista om perfect.
asa ca fii calma si incearca sa te distrezi in special, pentru ca poate nu un iubit este ceea ce ai u nevoie
sper ca ti-am fost de ajutor.si bft...
astept sa-mi mai lasi mesaje si sa-mi mai spui ce ti s-a mai intamplat.
Buna si eu am 15 ani si sunt la fel ca tine o fire inchisa si nu ma imprietenesc repede si nici eu nu am prieten da nu e nimic rau daca nu ai avut pana acum prieten lol nu e nimic rau dar pana la urma o sa vezi ca o sa ai pop :*
Buna.Parerea mea este ca tu ar trebui sa iti cauti un baiat pe placul tau si sa nu mai astepti sa te caute ei pentru ca la fel am patit si eu ca baiat am asteptat sa ma caute fetele dar nu mau cautat.Tu trebuie sa iti gasesti un prieten mai vechi el iti poate fi iubit cu el poti discuta orice.Acesta este sfatul meu.
Nu nu-i ceva grav dar baga-te in seama cu ei...imprieteneste-te vorbeste cu ei si cand incepi sa simti ceva pentru cineva atunci poti sa ai si iubit.Nu uita e alegerea ta nu te obliga nimeni sa fii cu cineva daca nu vrei
.
Pai... daca vrei un iubit, mai intai:imprieteneste-te cu el, apoi intreaba-l de unde e, cu ce se ocupa si apoi daca te intreaba el ii zici da daca nu il intrebi tu! Nu stiu ce o sa iasa DAR NOROC!