| Mariana567 a întrebat:

Bună,am fost într-o relație de 5 luni la distanță si avem foarte multe certuri mari din cauza mea pentru ca stiu ca are pe alta, dar el nu recunoaște si tot ascunde de mine si acel băiat are parola mea. El tot timpul imi verifică contul să vadă dacă vorbesc cu altii (el stă toată noaptea activ cu noua lui iubita) si dacă cumva eu încerc sa vorbesc cu cineva el se supără rău! crying( Pls ce sa fac in această situație, ma simt optiunea lui obligatoriu. Am schimbat parola si emailul dar el tot continua sa îmi spargă contul si sa urmăreaste tot ce fac, chiar si cea mai mica schimbare (si eu tin la el dar relația este imposibila pentru ca e distanță).

Răspuns Câştigător
| Alex765431 a răspuns:

Salut. Câţi ani ai? Mergi la poliţie şi fă plângere! Obligatoriu! Eu l-aş bloca în locul tău peste tot, schimbă tot, telefon, etc. Şi vorbeşti cu mama ta! Dar rezolva situaţia urgent că se va agrava dacă nu!

| Mariana567 explică (pentru Alex765431):

Mulțumesc dar am rezolvat, am facut alt cont!

10 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Dacă ești sigură că are pe altcineva, ce mai cauți cu el?

| Mariana567 explică (pentru VoidEternal):

El zice ca nu are pe alta, la început il credeam si mai vorbeam cu el, dar acum știu sigur ca are si mi-aș dori sa ma lase.

| VoidEternal a răspuns (pentru Mariana567):

Dar de ce nu îl lași tu? Doar el are dreptul să încheie relația?

| Mariana567 explică (pentru VoidEternal):

Mi-am sters toate conturile deja.si imi fac altele.

| Mariana567 explică (pentru Mariana567):

Mie imi place de el, dar ma simt opțiunea lui si nu îmi place! Si atunci când ești opțiunea cuiva suferit mai rău decât atunci când treci printr-o despărțire!

| Mariana567 explică (pentru Mariana567):

Ahh scuze pentru pentru greșeli, mă grăbesc si trec printr-o perioada mai urâtă si nu am chef de nimic!

| Cipi1212 a răspuns:

Încearcă o parolă puternică.

| umbrax a răspuns:

Rupe orice fel de legatura cu maimutoiul

Răspuns utilizator avertizat