Nu pot sa-mi imaginez cum te poti intelege bine cu o asemenea persoana. Cred ca isi da si ea seama ca isi permite sa se comporte asa cu voi (inclusiv cu tine), din moment ce toata lumea ii permite si nu o pune nimeni la punct. Ia da-i peste nas si chiar daca o sa se supere, o sa-i treaca ei cand o sa vada ca nu mai e toata lumea la cheremul ei. Isi permite sa se supere imediat ca din cate vad, mereu incerci s-o impaci sau te straduiesti sa te comporti exemplar ca nu cumva sa-i gresesti cu ceva. Asa se simte ea in centrul atentiei. Cum ai spus tu, face orice ca sa reuseasca asta si uite ca ii iese.
Daca face fite de ce esti prietena cu ea? daca birfeste pe toata lumea intr-o zi o sa te birfeasca si pe tine. niciodata nu mi-au placut birfitoarele; am o vecina care s-a dus la mama si i-a spus ca stateam pe banca cu prietena mea si cu tatal ei. pentru ca el a vrut sa ma cunoasca. si vecina birfitoare i-a zis ca umblu cu mosi. eu nici nu eram cu barbatii pe vremea aia. tatal amicei mele a vrut sa ma cunoasca sa vada unde vine fata ei in fiecare saptamana. din cauza birfelor bunica a venit si m-a batut pina am lesinat. am chemat si politia a 2 a zi pentru ca a 2 a zi a mai venit o data sa ma bata asa ca stai deoparte de birfe eu am vazut ce inseamna birfe. am decit 2 prietene si atit. nu vorbesc cu vecinele. este mai bine asa. la 27 de ani cred ca aveam si eu dreptul sa stau pe banca cu prietena mea
Am si eu o colega la fel.
In primii ani de scoala eram prietene bune, dar a devenit chiar suparator de mandra.(copila de bani gata). i-am spus ca nu o mai suport si s-a suparat pe mine.Am fost impreuna cu un coleg iar ea, il placea si a stricat relatia dintre noi.Acum,suntem din nou prietene bune, si chiar vorbim despre problemele mele.Eu cred ca ar trebui sa ii pui niste conditii in prietenia asta a ta cu ea. Daca nu accepta, Adios Amigos! Asta e.Sunt sigura ca tu mai ai prietene mai destepte decat ea. O sa vada ea cat e de urat fara tine prietena si o sa ii para rau dupa aceea!
Cred ca nu prea ai ce sa ii faci, dupa parerea mea. dupa cum ai explicat tu ca se comporta nu cred ca se va schimba, ba chiar se va supara daca incerci sa ii explici ca nu e bine ce face. e genu ala de fata care crede ca are lumea la picioare si crede-ma ca nu e singura fata care se poarta asa. ori e singura la parinti ori e plina de bani si din punctul meu de vedere nu prea pricep de ce moare toata lumea sa fie prietena cu ea la comportamentul pe care il are. sfatul meu e sa nu incerci sa ii zici pentru ca se va supara pe tine si daca va intelegeti asa bine cum zici, ai grija de secretele tale cui le spui daca nu vrei sa ajunga stire la toata lumea. bafta!
Am si eu o prietena asa
sa nu'ti fie frica d reactia ei, spune-i ce crezi, poarta'te cum se poarta si ea, dai peste nas
Parerea mea este ca te doar foloseste sa aiba un reiting mai mare! o prietena adevarata nu se supara de la orice cuvint! si ceea ca spune birfe tuturor despre copii din liceu deja e al doilea act ca se foloseste! logic ca si toate fetele vor fi dupa ea deoarece si ele nu sar refuza de popularitate! parerea mea este ca trebuie sai spui in fata ceea ce crezi despre ea si atunci va intelege ca sa comportat urit si isi va cere scuze! dar daca nu va realiza acest lucru pur si simplu indeparteazate de ea! succes!
`Da spune-i ca tu nu mai suporti sa se comporte asa! Faza i ca ea se supara repede...sti de ce? Pentru ca stie ca, daca e suparata toti sunt in jurul ei(deci asa e in centrul atentiei). Nu trebuie sa bagi in seama lacrimile ei! Trebuie sa ii spui sa nu mai fie asa! Si sa nu se mai bage in treburile altora!(Cum ai zis ca:Cand imi place de cineva sau daca ii place de cineva la o colega de-a mea ea mereu se baga si incearca sa-l puna impotriva ei.)
Parerea mea ar fi ca cel mai bine este sa te detasezi de acea prietena pentru ca un prieten nu iti vrea raul niciodata...si niciodata nu s-ar da important in fata celorlalti.Incearca sa te departezi de ea si daca iti e prietena cu adevarat te va cauta ea sa intrebe ce ai si atunci o sa inteleaga unde si ce a gresit...Bafta!
Pai nu prea ai ce sa faci decat sa fi sincera, adica nu prea ai cum sa ai zici decat in modul asta si oricum ai face-o oricum se supara asa ca fi tu sincera si poate apreciaza totusi, dar ma indoiesc...
Nu inteleg cum te poti intelege bine dar nu asta conteaza.eu cred ca ar trebui sa ii spui ca te deranjaza poate o sa intelega si chiar daca se supara, se supara atunci si dupa ii trece.
katty_6203 întreabă: