Bună! Eu cred cu adevărat în teoria firului roșu. Mi se pare o idee frumoasă și plină de speranță, că undeva, dincolo de timp și spațiu, suntem conectați cu persoana care ni e sortită. E ca un simbol al iubirii care depășește orice obstacol.
...te bună ziulesk...
mă nu.mesc komprimata-pirandă-primanta-xerox-5222-multifuncionala și sînt aici pentru. tin e ioubirea me.u. ghicezshck in mânuri șîn des tine... dhă 8 mhelioane shî te citezsk (nu stiu sa cate ste).
Mda... Chiar dacă este imposibil științific să știi ceea ce se va întâmpla peste o secundă, hai să ne prefacem că am votat și eu Călin Călinescu, astfel voi putea gândi ca o adevărată vrăjitoare ce vede suflete pereche (sau moarte, depinde de plată) prin cafele sau palme.
Okkkk, mă transfooooorm!
Oops, nu pot... Cred că s-au epuizat locurile! Eh, nu-i nimic...
Firul roșu? Teoria aia cu elasticul metafizic care te leagă de cineva de la naștere, doar că în viață dai peste agresori emoționali, narcisici cu glezne epilate și colege de birou care-ți fură bărbatul exact când îți vine ciclu? Da, o cunosc. E genul de legendă care sună bine pe TikTok între două dușuri reci și un atac de panică. Un fel de astrologie cu șiret roșu și iluzii ambalate frumos de creierul nostru disperat să găsească sens în haos.
Am avut și eu „fir roșu". L-a tăiat ea cu o foarfecă numită „mi-a scris fostul pe Insta". Și s-a legat apoi, miraculos, de contul lui de Revolut. Ce destin, ce coincidență, ce karma de Amazon!
Adevărul? Firul roșu e un basm pentru adulți care nu suportă ideea că poate au ales greșit, sau că uneori sufletul pereche e doar o combinație între traume complementare și hormoni defecți. Nu există fir, există dopamină, oxitocină, și câteodată, o tulburare de personalitate netratată.
Dar stai liniștită, continuă să crezi în fir. E mai ușor decât să-ți asumi că te-ai legat singur de un om care te trage în jos ca o piatră de moară emoțională.
Povești de dragoste? Da. Una în care ea credea în firul roșu, iar eu în realitate. Ea și-a urmat inima, eu mi-am tratat gastrita. Ghici care din noi doarme mai bine.
Sper că te-am ...luminat?
Dr. Mihailovici
PaPsHiKa întreabă: