| JackExtreme a întrebat:

Cum pot sa imi fac iubita sa nu ma mai minta atat? nu sunt lucruri grave dar majoritatea dintre ele ma supara. eu nu o mint, ce pot face? de cele mai multe dati aflu adevarul, dar nu suport. mai bine ma sinucid. fara idei de despartire, va rog.

8 răspunsuri:
| Lexiiiiiiiiii a răspuns:

Discuta cu ea. Zi-i ca te deranjeaza atunci cand te minte si te raneste. Zi-i ca urasti minciuna si ca orice ar fi, preferi sa iti zica adevarul. Sa iti zica adevarul, oricare ar fi el si tu nu te vei supara. Zi-i asta. succes.

| Dariusuu a răspuns:

Acum pe bune.

Chiar ai nevoie de ea?

Chiar daca se va opri din mintit o perioada, mai devreme s-au mai tarziu o va face din nou.

p.s Fa ce iti spune inima.

| Roxana121 a răspuns:

Imi pare rau ca baietii au parte de cele mai multe ori sa fie mintiti si amagiti.Parere mea este ca fata data nu te iubeste si nu te merita, daca tear iubi si ar tine macar 10 % la tine nu teram minti, asta da dovata ca nu tine la relatia pe care o aveti.Astfel de persoane nu se schimb asa usor, as putea zice ca nu se schimb niciodata, mintinudute odata o va face mereu cind va dori ea.Gindeste bine dara vrei sa fii luat de prost si mintit mereu, chiar daca o iubesti si tii mult la ea, cel mai bine pentru tine in cazu asta este sa et desparti de ea acum pina nu-i tirziu, vorba aia azi un ou mine un boutongue bafta

| Parizzianu a răspuns:

Hey nu vorbi tampenii legate de sinucidere, eu de doua ori era sa fac asta si ce rezolvam? E foarte simplu plateste-i cu aceeasi moneda
minte-o si tu, dar cu chestii marunte, minte-o la disperare la un moment dat o sa se oftice si ii spui simplu cand nu ai sa ma mai minti nici eu nu am sa te mai mint logic nu?

| Zenit313 a răspuns:

Asa sunt femeile ascunse,niciodata nu spun adevarul, foarte rar si greu le castigi increderea.
Fii barbat ma, asta e viata! Trebuie sa ai demnitate si respect fata de tine.
Nu devii barbat pana cand o femeie nu te paraseste.
Nu poti face nimic, ea isi pierde interesul fata de tine, pentru ca femeile se plictisesc mai repede decat barbatii.
O sa minta din ce in ce mai mult...imi pare rau pentru tine, dar trebuie sa te maturizezi.
Ea nu te iubeste...asa de mult cum o iubesti tu pe ea nu te merita.
Pana la urma o sa te paraseasca, numai ca sa isi demonstreze ei, ca este puternica si independenta si tu o sa suferi.
Tot raul spre bine. sper sa treci peste asta, fii barbat, este ceva normal!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubita? pai daca te minte nu te iubeste ma blegea.te insala si te prosteste fiindca ea are un iubit, dar vrea si un catalus, cu care sa se joace.tu esti catalul ei.cutu-cutu.fara sinucidere, nu fi bleg.ca o sa vina la mormantul tau pupandu-se cu altul si spunand; ce fraier.ce nu mai erau fete? si apoi o sa mai ai iubite, si vei mai fi parasit.o sa parasesti si tu vreo cateva, pana o sa te insori.pai daca ne-am sinucide toti, eu trebuia sa mor de cateva ori si sa am si vreo cinici parasite pe constiinta.stai bland nenica. viata e frumoasa.chiar daca se minte de se rupe.

| laurici_3736 a răspuns:

Da-i box

| Eschimoasa a răspuns:

Buna,

Daca te deranjeaza ca te minte si nu vrei sa te despari de ea, cel mai indicat este sa vorbesti cu ea si sa-i spui tot ce te deranjeaza.

Insa, cred ca este bine sa te gandesti daca relatia ta cu prietena ta este ok, in condiile in care ea nu este sincera cu tine si care sunt motivele pentru care nu vrei sa te desparti de ea, in conditiile astea.

Cat despre sinucidere...consideri ca viata ta este mai putin importanta decat relatia cu prietena ta?

Merita sa recurgi la acest gest extrem pentru o persoana care nu este sincera cu tine?

Consideri ca aceasta este unica si cea mai indicata solotie pentru a rezolva situatia?