|

Buna, de curand am terminat facultatea si dupa mi-am gasit un job in domeniul pe care l-am studiat.Jobul e ok dar am o problema cu un coleg de lucru care a inceput sa ma ia la misto cam toata ziua. Dupa ce am terminat perioada de intership a inceput sa-mi zica ca din cauza lui am fost angajat ca l-a intrebat nu stiu cine daca fac treaba si el a dat raportul.Toata ziua face glume proaste de zici ca nu a trecut de faza de liceu, pe langa mai vorbeste si foarte mult.Cel mai mult m-a deranjat cand la o chestie ce am lucrat impreuna datorita faptului ca nu si-a facut treaba cum trebuie a inceput sa dea vina pe mine desigur cel care se ocupa cu cordonarea proiectul si-a dat seama cu nu era vina mea si a inceput sa-l certe. Problema e ca de la incidentul ala a devenit si mai agresiv si tot imi arunca comentarii pasiv agresive si tot face glume pe seama mea cand suntem in grup cu colegii (eu ignorandu-l).

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Spune-i sa inceteze cu tampeniile,ca nu ii mai permiti,dar asta sa fie doar intre voi,fara alte persoane in preajma. Daca nu, poti sa fii ironic/ironica la glumele lui, poti chiar sa il aprobi ironic sa vada ca nu te superi, asa il vei oftica mai rau. Poti sa ii mai arunci si tu cate una, cand sunt si altii impreuna.Dar sa nu te vada ca ai pus "botul" ca te poate controla.Asa o sa fie mai rau pentru tine.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Vorbeste cu seful de echipa ori sa il mute pe o alta linie ori sa il de.a afara ori sa te muti tu pe o alta linie.

| a răspuns:

Probabil că întrebi ce să faci în continuare.
Eu o să îți dau o idee paradoxală.
Încearcă să te împretenești cu el, pe bune.

| a răspuns:

Ce-ar fi sa-l inviti in oras la o bere? Fara sa vorbiti despre serviciu ci despre tot felul de alte chestii, cat sa petreceti fain 2-3 ore.

| explică:

Nu prea e tipul cu care vreau sa fiu prieten sau sa ma intereseze de el in afara de lucru.