| Serenity2019 a întrebat:

Buna, habar am cum sa scriu. acum aproape 7 luni am aflat că sunt însărcinată am 38 de ani familia mă sfătuit să fac întrerupere de sarcină am ajuns acolo și pur și simplu nu am putut sa o fac... am avut probleme și nu am spus nimănui că nu am făcut o. până nu am fost sigură că bebe este ok și totul este bine acum am 27 de săptămâni și nu știe nimeni m-am ferit cum am putut când spun nimeni înseamnă nimeni de la soț la fa milie. habar am cum sa spun habar am mi-a fost tare frica nu am putut sa îmi omor puiul

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si soțul chiar nu banuieste nimic? Că te-ai mai ingrășat?
Mă indoiesc.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. De ce trebuia sa te iei dupa familie?
Care familie doar tu stii.
Ai 38 de ani totusi, nu esti o adolescentă fără minte.

| ania a răspuns:

Felicitari pentru curajul de a rezista presiunii si ca nu ti-ai ucis puiul. Esti inca tanara, am vazut o emisiune cu mama unui băiat care a murit la Colectiv si pe urma a nascut o fetita la 53 sau 54 de ani, desi aratau ca bunicii ei, erau foarte fericiți. Dumnezeu te va ajuta, e un copil binecuvântat.

| romeo78 a răspuns:

Trebuie să discuți cu familia despre sarcină cât mai repede! Oricum nu mai pot face nimic și fapta e consumată.
Să înțelegem că aveți deja copil, matur și această "sarcină" a fost un "accident"!

| doctorandus a răspuns:

Mai bine faci un copil decat sa ajungi sa cheltuiesti toti banii pe popi si pelerinaje spre iertarea pacatelor.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

O formulare foarte dubioasa cand esti insarcinata in 7 luni:
"acum aproape 7 luni am aflat că sunt însărcinată"

Eu cred ca esti troll, nu femeie maritata si insarcinata, pentru ca nu are nici un sens ce povestesti tu aici.

| VoidEternal a răspuns:

Ai sarcina aproape in luna a 7-a si inca nu a observat nimeni ca esti insarcinata? Imi vine cam greu sa cred.

| Konstantinos99 a răspuns:

Simti bine, avortul este omor, el traieste prin tine si tu prin el, e ca si cum te sinucizi, si chiar o parte din tine. Nu te lua dupa altii, o sa vezi ca ai rasplata de la Dumnezeu. Bunica a fost indemnata la fel si avea 45 de ani si uite datorita ca nu a ascultat de bunicu si de sat a fost mama sa creasca sa se indragostesca si sa existi eu si fratii mei, daca decizia era impotriva vietii NOI NU EXISTAM!

| Năsăud a răspuns:

Felicitări!
Dacă toate viitoarele mame ar gândi ca tine altfel ar arăta acum lumea.
Ai luat cea mai bună decizie și eu personal, un necunoscut de pe internet, sunt foarte mândru de tine.
Eu ar fi trebuit să am un frate sau o surioară...
Nu o judec pe mama mea, nu judec pe nimeni.
Dar in numele tuturor acelor copii măcelăriți spun că aș fi vrut să nu existe acea teorie care sustine că e doar o alcătuire de celule.
Succes, orice ai face de acum inainte și oriunde te-ai afla!

| Xaomixaomi19 a răspuns:

Că băiat te sfătuiesc să păstrezi sarcina și să aduci pe lume copilul este cel mai frumos cadou de la Dumnezeu nu te lua după ce spune lumea său familia ta tu ia și acceptă cadoul lui Dumnezeu el te-a binecuvântat cu un copil deci fii curajoasă și Dumnezeu sa te binecuvinteze dacă ai nevoie de un stat scriemi fie aici fie in privat