Daca vroia sa fie cu tine cred ca de mult se despartea de actuala, da-i de ales...ori cu ea ori cu tine
Cred ca el nu are de gand sa o paraseasca pe acea fata.Ori mai tine la ea, ori ii place sa stie ca va are pe amandoua.Ar trebui sa porti o discutie serioasa cu el si sa-i spui ca te-ai saturat sa fii pusa in situatia asta.Roaga-l sa-ti spuna sincer daca el chiar are de gand sa-si indeplineasca promisiunea de a fi impreuna cu tine sau daca vrea doar sa te tina pe langa el.Si,poate suna cam urat, dar il poti ameninta ca ii vei spune prietenei lui de relatia voastra, poate asa se va grabi putin.
Pai mie mi se pare ca relatia asta a lor nici nu mai e o relatie.Eu zic ca cel mai bine ar fi sa renunti la el.Lasa-i pe ei doi in pace, sa se descurce fiecare cu aventurile sale.Adica,daca a ramas cu ea atata timp desi avea o relatie si cu tine, ce te face sa crezi ca intr-o zi nu te va insela si pe tine la fel?
Nu stie, deja m-as gandi prea departe daca m-ar insela pe mine sau nu. Important e ca nu inteleg...Si da MONA il ignor, l-am ignorat cateva luni bune...si nu s-a schimbat nimic. Si daca ar fi sa renunt la el, mi-e totusi greu. Nu inteleg ce iubirea poate fi asta din partea lui atata timp cand nu suntem impreuna. si nu stiu ei de ce mai stau impreuna. As vrea sa pot face ceva, sa fiu evil, dar nu stiu ce
Un an si 3 luni e ceva, in tot acest timp putea sa faca ceva sa fiti impreuna cu adevarat. Eu cred ca el nu vrea sa renunte la relatia actuala si te duce cu zaharelu. Ca na doar tu il iubesti si il accepti si asa. Va are pe amandoua si ii convine asta.