Ma despart de tine si ai plecat
Poti sa-i scrii un mesaj si sa-i compui un roman
De parca cineva de aici a trait cu ea si stie cum sa-ti zica ce sa-i spui...
Nu ii mai zici nimic, block peste tot, schimbi numarul de telefon, inchizi tot ce tine de Facebook, insta vreo 1 luna, si recomandat ar fi sa iti iei concediu 2 saptamani sau daca poti 1 luna ca sa scapi de stresul de cum sa ii zic si discuții multe.
Pleaca si din localitate daca ai pe unde sa stai vreo 2 saptamani pana se linistesc apele e si mai bine.
Eu unul am o casă la tara care nu am zis nimănui de ea si de cate ori voiam sa p termin cu una fugeam la tara pana se calmau
In caz ca va întâlniți din greșeală ii zici ca ce a fost a fost si gata fara prea multe discuții, daca incepe cu jigniri o lasi sa vorbească si pleci
E cam greu dar cu timpul vei vedea ca e usor.
Succes.
Nu o mai duce la neamurile tale. Ce e intre tine si ai tai e problema ta, nu a ei.
Uite:
Dragă mea, țin la tine foarte mult, dar pur și simplu nu pot accepta că tu nu îmi respecți familia. Ei sunt o parte din mine, au contribuit mult la educația și la creșterea mea, iar tu nu dai respect acestui lucru. Îmi doresc să formăm un cuplu, să ajungem o familie, dar consider că viitoarea mea soție trebuie să realizeze ce înseamnă măcar respectul nu ti-am cerut luna de pe cer ti-am cerut doar sa ma înțelegi ceea ce tu nu vrei deloc. Te iubesc și sper că vei înțelege de ce fac acest lucru. Nu vreau să ne certăm sau să te oblig să faci ceva ce nu îți place, de aceea doresc să pun punct acestei relații lungi eu nu pot accepta sa conviețuiesc lângă tine daca tu nu imi accepți familia.
Consider că nu mă regăsesc lângă tine.
Pai si abia dupa 6 ani, ai ajuns la concluzia asta? 6 ani de momente si amintiri petrecute cu ea, pe care le vei sterge cu buretele? Asta trebuia sa fie maxim dupa un an.
In fine, pur si simplu spune-i ca nu vrei sa mai stai cu ea, din cauza ca nu da buna ziua rudelor tale. Iar dupa ce se va intreba daca nu cumva ai innebunit, poti sa-i spui sa-si faca si bagajul.
Oare ai discutat cu ea de ce nu le saluta? Atat de nepoliticoasa sa fie sau este ceva la mijloc? E prea ciudat