Da sunt d acord, ca sa gasesti o relatie serioasa in ziua de azi trebuie sa iti cunosti persoana de lanha tine foarte bine, ca sa fie sigur ca poti sa ai incrdere in el\ea.
Interesanta exprimare. Sunt curios cum le cauti, ca sa le gasesti. Daca te bagi cu orice baiat ce-l consideri mai nice, bineinteles ca n-ai sa gasesti niciodata. Keep looking, keep looking my darling.
Nu e greu, este extraordinar de greu sa-ti cladesti o relatie serioasa in ziua de azi.
Sunt prea multe ispite, prea multe idealuri de atins, prea mult egoism si prea putin respect.
Eu nu mai reusesc sa am o relatie de lunga durata. Nu mai pot trece de cateva luni, oricat as vrea eu.
Relatie ca prima, sa dureze 3 ani. n-am sa mai am eu.
Da sunt de acord 100% ...nu stiu de ce barbatilor nu le mai ajunge deloc doar una.
Da.Pentru ca nu toti sunt serisii, cei mai multi alearga dupa partenerii doar pentru. ca sunt frumoasi/ desteptii etc. atractie fizica in cele mai multe cazuri.
Multi cred ca iubirea e joaca.
Multi sunt cu cineva pentru. ceilalti i-au refuzat.
DA! e greu sa gaseti relatii serioase in ziua de azi:d
Sper ca te-am ajuatat
Buna! Depinde de ce persoana dai si depinde si de personalitatea ta. Unii vor doar aventuri, insa altii chiar vreau relatii serioase, de lunga durata.In general, baietii(nu toti) daca vad ca o fata este mai usuratica, atunci nu au ganduri serioase cu ea.
Foarte de acord![]()
Mai ales la anii adolescentei
.Totusi avem o viata inainte, nu? Depinde ce intelege fiecare printr'o relatie serioasa![]()
Bafta.
Da, poti sa gasesti si usor si foarte greu, acum depinde de mai multi factori. Iar daca cineva spune ca "trebuie sa cunosti persoana de langa tine" se inseala amarnic.
Nu e chestia de a "cunoaste", ci e vorba de sinceritate, respect si lista poate continua... Sunt cupluri casatorite, cu anii in spate, si au divortat. Indiferent cati ani de casatorie ai, tot nu-l/n-o cunosti pe cel/cea de langa tine.
Un exemplu fictiv: Un barbat si o femeie, ambii la 45 de ani, cu 2 copii (21 si 18 ani... sa zicem), casatoriti de 23 de ani, au divortat deoarece:
- barbatul si-a dorit o nevasta, care sa fie tanara, frumoasa, sexy, etc...
- femeia si-a dorit un barbat cu bani, masina, loc de munca stabil si bine platit, pe scurt, potent financiar...
Deci... oricati ani ii petreci langa cel/cea cu care ai decis sa-ti unesti destinul, tot nu-l/n-o vei cunoaste.
PS: exemplul de mai sus este fictiv, dar ceva asemanator s-a vazut si in show-biz-ul romanesc, asa ca... no comment!
Sunt foarte de acord.mai ales sa iti si placa tipul si, si el sa te placa e destul de greu.parerea mea
Foarte
, greu mai gasesti
sunt fiinte care sunt serioase, dar mai rar gasesti
Buna! Da, dar in final o sa iti gasesti tu jumatatea cand nici nu o sa te astepti, trebuie sa fi tu insati si el te va iubi asa cum esti tu
.
andreeaandreea922 întreabă: