anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:*

Sunteti de acord ca in ziua de azi poti gasi niste relatii serioase destul de greu?

Răspuns Câştigător
| Ana-Maria94 a răspuns:

Da sunt d acord, ca sa gasesti o relatie serioasa in ziua de azi trebuie sa iti cunosti persoana de lanha tine foarte bine, ca sa fie sigur ca poti sa ai incrdere in el\ea.

24 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Interesanta exprimare. Sunt curios cum le cauti, ca sa le gasesti. Daca te bagi cu orice baiat ce-l consideri mai nice, bineinteles ca n-ai sa gasesti niciodata. Keep looking, keep looking my darling.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, este adevărat.
Pa, pa.

mira
| mira a răspuns:

Totdeauna relatiile serioasa s-au infiripat greu.Nimic nou sub soare.

| Razvan a răspuns:

Nimic nu e greu de gasit atat timp cat continui sa cautiwinking

| Anca a răspuns:

Nu e greu, este extraordinar de greu sa-ti cladesti o relatie serioasa in ziua de azi.
Sunt prea multe ispite, prea multe idealuri de atins, prea mult egoism si prea putin respect.
Eu nu mai reusesc sa am o relatie de lunga durata. Nu mai pot trece de cateva luni, oricat as vrea eu.
Relatie ca prima, sa dureze 3 ani. n-am sa mai am eu.

| carminaburana43 a răspuns:

Da sunt de acord 100% ...nu stiu de ce barbatilor nu le mai ajunge deloc doar una.

| Winniee a răspuns:

Da.Pentru ca nu toti sunt serisii, cei mai multi alearga dupa partenerii doar pentru. ca sunt frumoasi/ desteptii etc. atractie fizica in cele mai multe cazuri.
Multi cred ca iubirea e joaca.
Multi sunt cu cineva pentru. ceilalti i-au refuzat.
DA! e greu sa gaseti relatii serioase in ziua de azi:d
Sper ca te-am ajuatat

| Winniee a răspuns:

Seriosii*

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Buna! Depinde de ce persoana dai si depinde si de personalitatea ta. Unii vor doar aventuri, insa altii chiar vreau relatii serioase, de lunga durata.In general, baietii(nu toti) daca vad ca o fata este mai usuratica, atunci nu au ganduri serioase cu ea.

| nobody_9468 a răspuns:

Foarte de acordwinking
Mai ales la anii adolescenteitongue.Totusi avem o viata inainte, nu? Depinde ce intelege fiecare printr'o relatie serioasabig grin

Bafta.

| freehugs a răspuns:

Da, in totalitate de acord

| User a răspuns:

Oarecum.

| MariuZ a răspuns:

Total de acord!

| cucalic a răspuns:

E adevarat nu
sunt de acord.asta e realitatea

| DanSor a răspuns:

Da, poti sa gasesti si usor si foarte greu, acum depinde de mai multi factori. Iar daca cineva spune ca "trebuie sa cunosti persoana de langa tine" se inseala amarnic.
Nu e chestia de a "cunoaste", ci e vorba de sinceritate, respect si lista poate continua... Sunt cupluri casatorite, cu anii in spate, si au divortat. Indiferent cati ani de casatorie ai, tot nu-l/n-o cunosti pe cel/cea de langa tine.
Un exemplu fictiv: Un barbat si o femeie, ambii la 45 de ani, cu 2 copii (21 si 18 ani... sa zicem), casatoriti de 23 de ani, au divortat deoarece:
- barbatul si-a dorit o nevasta, care sa fie tanara, frumoasa, sexy, etc...
- femeia si-a dorit un barbat cu bani, masina, loc de munca stabil si bine platit, pe scurt, potent financiar...
Deci... oricati ani ii petreci langa cel/cea cu care ai decis sa-ti unesti destinul, tot nu-l/n-o vei cunoaste.

PS: exemplul de mai sus este fictiv, dar ceva asemanator s-a vazut si in show-biz-ul romanesc, asa ca... no comment!

| Corina2 a răspuns:

Sunt foarte de acord.mai ales sa iti si placa tipul si, si el sa te placa e destul de greu.parerea measad

| ZeroBarat1 a răspuns:

Foartewinking, greu mai gasesti happysunt fiinte care sunt serioase, dar mai rar gasestiwinking

| zburlituscorpy a răspuns:

Mie la suta sunt de acord cu asta happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, pentru. ca eu ma inteleg foarte bine cu iubitul meu si avem planuri pentru. un viitor impreunawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt sorin un baiat cine vrea sa vorbeasca cu mine uitati ID meu de messenger soryn_151993

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, din pacate destul de greu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte greu dar totusi nu imposibil...

| antipatica a răspuns:

Buna! Da, dar in final o sa iti gasesti tu jumatatea cand nici nu o sa te astepti, trebuie sa fi tu insati si el te va iubi asa cum esti tuwinking.

| selenagomez a răspuns:

Da asa e