Cel mai simplu este sa-ti intrebi sotul, altfel este foarte greu, poate chiar imposibil, sa afli.
Spune că nu, dar am dubii
Doar dupa decesul sotului, daca cineva se prezinta in numele copilului, pentru parte din succesiune.
Daca l-a recunoscut e trecut ca tata in certificatul de nastere, chiar dacă părinții nu sunt căsătoriți. Trebuie sa te uiți in certificatul de naștere.
Iti poti intreba sotul, sau poti intreba femeia care i-a facut acel copil sotului tau.
Si tu zici ca asta e familie? Eu sa fiu in locul lui, vazand ca nu ma crezi, ti-as da papucii.
Mama, cineva a incurcat-o . Anyway, dacă vrei să afli dacă soțu’ tău a recunoscut un copil și dacă-i pe numele lui, trebuie’ să mergi la ghișeul de Evidență Persoane din oraș, la Serviciul de stare civilă. Ceri o copie după actul de naștere al copilului, acolo scrie clar cine-i tatăl oficial. Dacă ești mama sau soția evident, altminteri mă tem că or să-ți refuze ăia cererea. Alternativ, dacă ești conectată la platformele online ale primăriei sau alte site-uri oficiale, poți încerca și de acolo, dar cel mai sigur e la ghișeu.