| DiiaAndra a întrebat:

Am si eu o întrebare va rog sa ma ajutați cât de repede se poate! sad. Am 15 ani si am o relație de 1 an cu un baiat la care țin foarte mult si el la mine si suntem dispuși sa facem orice unul pentru celelalt! Însă de la o vreme părinții mei s-au plictisit de el si as vrea sa ma mut cu el, pentru ca părinții mei mereu ma cearta ma închid in casa sa nu ma întâlnesc cu el. Tatăl meu ma amenință cu bătaia si as vrea sa plec de acasa! Iubitul meu are 18 ani împliniți in luna Aprilie e major. Poate sa ma ia de la părinții mei pe propria răspundere? Să răspundă el de mine? Va rog ajutați-mă cred ca fiecare dintre voi va confruntați cu probleme de genul si vreau doar o mana de ajutor! Va rog cât de urgent se poate!

5 răspunsuri:
| Valentinaldoilea a răspuns:

Nu, nu te poti muta cu iubitul tau! Parintii tai nu s-au plictisit, or fi aflat ei ceva in neregula cu el. Cred ca si tu stii, dar nu ne spui.
Daca te muti cu el, iubitul tau va face puscarie pentru relatii cu minora.

| LoveMeBabyasdfg a răspuns:

Nu ai cum sa te muti cu iubitul ta.Si eu am 15 ani si iubitul meu 19 si suntem de mai mult timo impreuna, dar pentru asta nu ne mutam impreuna, pentru Dumnezeu.Te inteleg, dar chiar nu inteleg cum poti sa te gandesti la asa ceva, sincer.Inveti bine la scoala?

| Mussette a răspuns:

Si dupa un an sa te trimita acasa? Sa sti ca viata in 2 sub acelasi acoperasi nu e la fel de roz precum o visezi pana sa te muti. Incearca sa faci pe plac si parintilo, si lui. Adu-l pe acasa sa-l cunoasca, sa vada ca e un baiat ok si tine-te de scoala incat sa nu iti reproseze ceva. happy

| Violleta2022 a răspuns:

Draga Andrea, legea umana este diferita de cea animala, ca atare, iubitul tau poate face puscarie daca incearca sa te corupa, sa te rapeasca, sa te ia cu el, sau sa intretina relatii sexuale cu tine, pentru ca esti o minora mica, care este sub tutelea parintilor pana la 18 ani.
Pe propria raspundere iubitul nu poate lua pe nimeni.
In caz de fugi de acasa, poti fii trimisa la un camin de copii, unde epoti fii tinuta pana la 18 ani, conform legii.
Din pacate, trebuie sa intelegi ca esti micuta si nu poti sa decizi nimci de capul tau si nici altii sa-si ia raspundere pentru tine, legal, doar parintii tai decid pentru tine.

| Ваня92макарь a răspuns:

Parintii tai ar trebui sa-i ai LA inima mai mult ca orce si nu alt cineva.chear daca il iubesti nu inseamna ca trebu sa pleci de LA parinti ei au trecut prin anii tai ei stiu cei bine si ce nu...ei de rau nu-ti vor si nici o data nu it vor vrea....gindestete ca parinti nu-i nime