Buna Anne!
Ce sa faci?
Sa-l lasi in pace.
Toata clasa stie ca iti place de el pentru ca tu ai vrut sa se afla, iar el nu simte aceeasi lucru fata de tine si e normal ca se simte stanjenit.
Tu cum te-ai simti daca un baiat care te place tot timpul te-ar "sufoca " si colegii tai ar afla asta, ar face glume pe seama ta desi tu esti indragostita de altul?
Dragosta cu forta nu merge, si daca nu vrei sa se inrautateasca situatia atunci retrage-te usor.
Buna Pai de ce sa se simta stanjenit si sa faca ceilalti misto? De ce nu-i pui si tu la punct? Tu trebuie sa-l placi si sa-l iubesti nu colegii tai! Si iesiti si voi pe undeva singuri si spune-i ce simti! Pe mine ma impresioneaza fetele care au curaj sa vorbeasca fata in fata cu mine... Nu te lasa batuta! Lupta mai departe! Spune-i intre patru ochi ca il iubesti! Si daca nu reusesti nu e singurul baiat pe lumea asta! Sunt milioaneeeee de baieti mai frumosi! Bafta! (Locuri de iesit: parc, la un suc, pizza) Sper ca te-am ajutat!
Odata ce el e indragostit de alta fata nu prea ai ce sa faci. Poate doar sa incerci sa il uiti si sa il eviti. Vei vedea ca la un moment dat nu iti va mai pasa de el si poate te vei indragosti de altcineva . Succes!
Nu poti sa faci ceva anume ca sa te placa. Fii relaxata si fii tu insati. Stiu ca ti se pare greu la varsta asta, insa ai rabdare. Daca nu te va placea el, fii sigura ca iti vei gasi un prieten care sa devina iubitul tau.
Fii mai indiferenta fata de el, si nu incerca sa arati bine cu machiaj sau altele, fii naturala!
Heii, mi-i s-a intamplat si mie cand am fost mai mica, chestiile astea cu facutu` misto. Pur si simplu, nu-i baga in seama! E precum chestia aia : narunca-te in fantana! Daca o simti, trebuie sa i-o spui. Ca sa stii si tu.
E mai bine sa o aflii de la el
Succccceeeeesssss!
Dragostea cu sila nu se face. Mai bine il lasi in pace, cine stie poate pe viitor o sa ai vreo sansa mai mare cu el. Funditaa?