| SweetnothingAli a întrebat:

TPU intrebarea mea este cum uiti o persoana la care ai tinut atat de mult incat il considerai iubitul tau chiar daca intre voi din cauza anumitor motive nu a fost decat o relatie speciala zic eu de prietenie. Tind sa precizes ca el e present constant in gandurile si in inima mea de aproximativ 2 ani de zile.
As dori sa pot sa il uit deoarece de fiecare data cand gandul meu zboara inevitabil la el, acest lucru ma termina psihic deoarece stiu ca niciodata noi doi nu vom mai putea sa fim impreuna indiferent de cat de mult imi doresc lucru acesta.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Darla2007 a răspuns:

Cred ca persoana despre care vorbesti continua sa fie in gandurile tale fiindca in sinea ta nu doresti sa accepti realitatea, asa cum nu ai facut-o nici in trecut (cand il vedeai ca pe un iubit, desi nu era). Si eu am trecut prin ceva asemanator cativa ani buni de zile, iar pana la urma am reusit sa nu ma mai gandesc asa mult la el, in momentul in care nu i-am mai idealizat imaginea si nici nu i-am mai gasit justificari pentru ca nu a luptat mai mult. Mi-am ranit pe moment orgoliul...dar dupa un timp amintirile cu el au inceput sa se estompeze. In cazul tau, poate ar fi bine sa te gandesti daca nu cumva persoana despre care vorbesti, are vreo parte de vina in departarea voastra; daca nu cumva iubesti o versiune idealizata a ei, si nu persoana in sine.

| SweetnothingAli explică (pentru Darla2007):

Da ai dreptate intr un fel cand zici ca eu il consideram iubitul meu desi nu era dar noi dou ne comportam in felul asta, ne sorbeaam din priviri, eram gelosi unul pe altul si multe faze asemanatoare. Iti multumesc pentru sfaturi, am sa incerc sa le urmez. Sunt constienta ca o sa l uita chiar daca mi e greu sa fac asta. Toate cele bune.

5 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Nu poti sa-l uiti, nu o sa uiti, o sa te obisnuiesti cu gandul ca nu e si o sa doara mai putin dar odata intrat in creier nu mai ai cum sa-l scoti happy

| ℓαυяα a răspuns:

Nu il poti uita, dar poti sa iti aduci aminte de el cu drag, si sa te gandesti ca ati petrecut multe clipe frumoase impreuna, si chiar daca nu ati fost mai mult decat prieteni, nimeni nu o sa te faca sa uiti toate astea happy

| deyuionut a răspuns:

Si dc zici ca nu o sa fiti niciodata impreuna?

| Robbberttta a răspuns:

Nu ai cum sã-l uiti, doar sã te detasezi de el si de lucrurile ce te aduc cu gandul la el.