| AndreeaAndreea2000 a întrebat:

Mama mea lucreaza la ANAF!♥ Astazi cand am fost la magazin am vazut ca vanzatoarea vinde minorilor tigari.Ce ziceti sa-i spun mamei sau nu?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poti sa-i zici dar ea nu are de castigat, probabil ia mita de la altii cand mai face controale sa se faca ca nu a vazut ce invarteli face. Si anaful face manevre nimeni nu e cinstit

| AFR81 a răspuns:

Poti sa-i spui de intamplare, dar roag-o mai bine sa nu reactioneze. Nici tie nu cred ca ti-ar conveni daca ai lucra undeva si te-ar da cineva in gat, iar din cauza aia ti-ai pierde, poate, slujba. Mai presus de toate, suntem oameni, n-ai de unde sa stii ce probleme are femeia aia de e asa disperata sa vanda. Daca mama ta nu intelegi si o bagi in belea pe femeia aia, mai bine nu-i spune. Totusi, ANAF-ul se ocupa cu chestii din astea? Nu-s alte institutii?

| OldSoul a răspuns:

Este alegerea ta, daca i-ai spune poate vanzatoare nu ar mai vinde tigari minorilor si asa s-ar lasa de fumat, si asa ai face un bine.
Dar desigur, fiecare gandeste si interpreteaza diferit lucrurile.

| FemeiaPisică a răspuns:

Și ce să facă mama ta? Așa este în toată țara, nu doar vânzătoarea de la magazinul unde mergi tu vinde țigări minorilor.

| danutzu96 a răspuns:

Toate magazinele din zona mea vand tigari minorilor... Oricum daca vor tot fac rost de ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| Ben00 a răspuns:

Nu fi paracios. minorii aia tot vor cumpara, din alta parte; problema este educatia lor, nu vanzatoarea

| BlackArt333 a răspuns:

Spune-i! Daca nu... s-ar putea ajunge la ceva urat...

| Radu284 a răspuns (pentru BlackArt333):

Ca de exemplu... la ce?

| DirviziuQ a răspuns:

Doamne, peste tot se vand tigari si chiar si bautura alcoolica minorilor. Mai bine stai la locul tau, degeaba inchide un magazin, nu le poate inchide pe toate.