anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sper ca n-am gresit categoria.
Sunt insarcinata in 33 de saptamani si n-am pus nici un kg pe mine, 62 kg am avut si inainte sa raman insarcinata. Am fost la eco si bebele are 2 kg, burtica se vede da parca ma asteptam sa fie mai mare. Eu de fel nu's o persoana slaba avand in vedere ca am avut si am tot 62 de kg si 1, 55 m. Credeti ca-i normal sa nu ma fii ingrasat deloc? Sa-mi fac griji?

Răspuns Câştigător
| VerdeLila a răspuns:

Am inteles. Indicat ar fi sa vorbesti deschis o data ce ajungi la medic; el te poate lamuri.
Daca te alimentezi corect, nu cred ca aveti de suferit, nici tu, nici bebe.

3 răspunsuri:
| HaHaGirl a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi atata timp cat bebelusul a luat in greutate, eu sunt insarcinata in 4 luni jumate si pana acum am luat 3 kg, dar in primele 2 luni luasem 6 iar apoi am slabit, la 8 luni ale tale zic eu ca 2 kg pentru bebelus e cam putin dar daca medicul spune ca e ok atunci nu-l pot contrazice,poate pentru ca nu te-ai aruncat in frigider cum fac altele, de aia nu ai luat in greutate, incearca sa consulti un alt medic, sa aflii parerea altor medici, iti urez o nastere usoara si sa ai un bebe sanatos happy

| VerdeLila a răspuns:

Mi-e imposibil sa cred ca nu ai luam deloc in greutate, matematic vorbind; ori aveai mai putine kg inainte, ori cantarirea de acum nu a fost ok. oricum, cam putine kg sunt la mijloc.
Ai mai avut si alte vizite la un doctor obstrerician sau macar la medicul de familie? Cu sarcina esti spre final de acum, dar daca medicul nu ti-a spus nimic care sa te alarmeze, fii calma.

| n3llutza a răspuns (pentru VerdeLila):

M-am cantarit de mai multe ori inainte si pe parcurul sarcinii in mai multe locuri (acasa, la lucru si chiar la medicul de familie) dar tot asa arata. cel mai mult am avut 63 kg seara dupa ce am mancat. La corp parca doar la fata am slabit, desi pana acum se vedea si un pic la picioare dar acum ii burta maimare si ii normal sa se vada altfel. Medicul de familie s-a mirat iar ginecologul n-a zis nimic

| VerdeLila a răspuns (pentru n3llutza):

Am inteles. Indicat ar fi sa vorbesti deschis o data ce ajungi la medic; el te poate lamuri.
Daca te alimentezi corect, nu cred ca aveti de suferit, nici tu, nici bebe.