Mergi in Romania si ce vrei? sa ai o aventura de o vara? sa ii desparti pe cei doi ca, sa stai tu cu el 3 luni sau chiar mai putin?! Relatiile la distanta nu prea merg si mai putin cand ai 16-17 ani. Mai bine incearca sa il uiti si cand o sa va intalniti saluta-l si fiti amici. Daca vrei ceva mai mult, o sa ai de suferit pentru ca, chiar daca el se desparte de prietena lui pentru tine, tu o sa te intorci in Italia si degeaba. Acum faci ce vrei, a fost parerea mea.
In cateva cuvinte: el isi bate joc de tine. Chiar nu ar trebui sa mai vorbesti cu el, fa-ti alt id sau la id-ul lui ii poti da sa apari mereu la invizibil. Cum el deja a aflat ca il placi, stie el cum sa te faca mai mult sa te indragosteasca mai mult de el. Cred ca zice deja ca esti si naiva si nu stii ce faci. Mai bine ai termina cu totul inainte sa te intalnesti cu el in romania. Nui mai zi ca il placi sau sai dai banueli ca il placi. Laso mai moale sa nu regreti dupa.
Hmmmm si eu sunt din brasov...si cunosc si eu vreo 2 baieti cu nume de alin dar nu cred ca e vreunul care il cunosc eu... pai de ce sa-l ocolesti daca te-ai indragostit?
eu zic sa te apropii mai mult de el :*:*:*pup